da
Kontakt

En del af teamet?

Hos Hosta Industries har vi et stærkt drive. Vores drivkraft er en grundlæggende stræben efter at levere den bedste kvalitet til tiden og være bedst inden for vores felt til vores kunders fordel. Vi er en virksomhed, der ved, at sammen står vi stærkere. Vi deler vores viden internt i teams og i virksomheden i det daglige arbejde. Vi arbejder desuden målrettet med kompetenceudvikling, så vores medarbejdere er klædt bedst muligt på til deres job. Vi har stor respekt for vores kunders virksomheder og opgaver, og derfor søger vi altid at være konkurrencedygtige og innovative. Når vi har ledige stillinger, slår vi dem op nederst på denne side. Har du spørgsmål til et job eller spørgsmål omkring Hosta Industries som arbejdsplads, kan du henvende dig til vores Accounting Diana Bering.

Vi beskæftiger en lang række forskellige faggrupper indenfor blandt andet produktion, kvalitet, salg, administration mv. Ønsker du at være en del af vores team, så læs mere om de muligheder vi i øjeblikket tilbyder:

 

Fandt du ikke det job, du søger blandt vores ledige stillinger? Leder du efter et job, uanset stilling, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi gennemser uopfordrede ansøgninger, hvis vi har stillinger at besætte.

Læs mere om uopfordrede ansøgninger

Daghold
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 07.00 – kl.15.15
Fredag kl. 07.00 – kl. 13.55
Pauser (alle dage) kl. 09.00 – kl. 09.15 samt kl. 12.00 – kl. 12.20

Aftenhold
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 15.00 – kl. 24.05
Pauser (alle dage) kl. 18.00 – kl. 18.20 samt kl. 21.00 – 21.15

Nathold Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 22.15 – kl. 07.15
Pauser (alle dage) kl. 01.00 – kl. 01.15 samt kl. 04.00 – kl. 04.15

Overenskomst
Hos Hosta Industries er vi organiseret under Industriens overenskomst og vores timelønnede medarbejdere er repræsenteret af en tillidsrepræsentant.

Hos Hosta Industries ønsker vi at være med til at sikre den faglærte arbejdskraft inden for industrien, og ser det som en investering i fremtiden at ansætte lærlinge. Som lærling hos os skal du have lyst til at lære nyt og være indstillet på at udvikle dig. Du får en klar plan for opgaver, turnusperioder i andre afdelinger, læringsmål samt projektperiode. Hos Hosta Industries lægger vi vægt på, at du som lærling er aktiv, tager ansvar for dit arbejde, er mødestabil, brænder for faget, klarer dig godt i skolen og er positiv og imødekommende som person. De uddannelser vi tager lærlinge ind inden for er

  • Klejnsmed
  • Værktøjsmager
  • Industritekniker
  • EGU – erhvervsgrunduddannelsen

Er du interesseret i at blive lærling hos os, så send dit spørgsmål eller din ansøgning til job@hosta.dk Hør vores værktøjsmagerlærling Esben fortælle om at være lærling og om at tage en erhvervsuddannelse, der giver mange muligheder.

Vi har stor glæde af samarbejde med studerende og arbejder sammen med en lang række uddannelsesinstitutioner og studerende fra en bred vifte af uddannelser. Har du lyst til at arbejde sammen med os omkring praktik, projekt, speciale el.lign. hører vi meget gerne fra dig. Vi har samarbejdet med blandt andet:

  • Produktionsteknologer
  • Ingeniører inden for forskellige retninger
  • Logistikøkonomer
  • Maskinmestre
  • Studerende inden for salg og markedsføring

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Accounting Diana Bering

Kontakt mig for at høre mere om job og uddannelse hos Hosta Industries

+45 98 28 16 77

Diana Bering
Accounting

Eller send en email