Pladebearbejdning

En af kernekompetencerne hos Hosta Industries er pladebearbejdning. Vi er eksperter inden for alt lige fra klipning og laserskæring af plader til stansning, kantbukning og svejsning, og vi udfører også alle typer af dreje- og fræseopgaver.


Vi producerer både i store serier og enkeltprodukter til mange forskellige kunder inden for et væld af brancher og industrier. Vi er stolte over altid at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder.

 Vores produktions-setup er ekstremt fleksibelt, præcist og hurtigt at omstille. Det betyder, at vi kan tilpasse det nøjagtigt til den specifikke opgave, der skal udføres. Med vores topmoderne maskinpark og store kapacitet er vi en pålidelig og effektiv samarbejdspartner og underleverandør.

Løsninger tilpasset din forretning

Hos Hosta Industries forstår vi, at hver kunde har unikke behov. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for pladebearbejdning, der nøje er tilpasset hver enkelt kundes specifikationer og krav. Vores team af erfarne teknikere, der arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov og omdanne dem til højpræcise, kvalitetsprodukter.

Vi vælger altid den mest optimale løsning, i tæt samarbejde med kunden, hvad enten det drejer sig om revolverstansning eller laserskæring. Vi garanterer levering til tiden og i topkvalitet, så du kan have fuld tillid til processen.

Hos Hosta Industries er vi specialister i at producere emner i alle former og størrelser, så uanset dine behov og krav er vi klar til at hjælpe. Tjek også, hvad vi kan tilbyde inden for rørbearbejdning. Også på dette område har vi stor erfaring og tilbyder skræddersyede løsninger til alle dine rørrelaterede opgaver.

 

Bæredygtighed og Miljøhensyn

I Hosta Industries er vi forpligtet til at beskytte miljøet og fremme bæredygtighed i alle aspekter af vores virksomhed. Vores produktionsprocesser er designet med tanke på miljøet, og vi arbejder kontinuerligt på at minimere vores klimaaftryk. Dette inkluderer at anvende energieffektive maskiner og reducere spild i vores fremstillingsprocesser. Vi tror på, at ansvarlighed over for miljøet er afgørende for langsigtede succes. Derfor arbejder vi målrettet for at sikre, at vores løsninger ikke blot opfylder vores kunders behov, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og tilbyde vores ekspertise inden for både pladebearbejdning og rørbearbejdning.

Undersøg også mulighederne inden for rørbearbejdning.

Kontakt os endelig, hvis du har behov for yderligere oplysninger – vi står altid klar med råd og vejledning!

Hosta Industries har leveret laserskårende emner i mange år, og har derfor en stor og opdateret maskinpark til blandt andet dette formål. Vi skærer og bearbejder alle typer pladeemner og har et stort pladelager med flere stålkvaliteter. Det giver hurtige gennemløbstider og korte leveringstider. Ridser og ujævne snitflader undgås ved laserskæring, da processen er fleksibel og berøringsfri.

Læs mere om laserskæring af plade

Hosta Industries tilbyder kantbukning, robotbukning og excenterbukning, så du kan få den bukkeproces, der passer bedst til dine emner. Vi håndterer både store, svært håndterbare emner og emner helt ned i tændstikæskestørrelse. Der er mange muligheder og processen er fleksibel, så med forskellige grader af automatisering, kan vi producere dine emner til en konkurrencedygtig pris, uanset antal, størrelse og kompleksitet.

Læs mere om bukning

Stansning er ofte billigst ved høj volumen, da det her bliver interessant at effektivisere processen. Hos Hosta Industries har vi en stanselinje med muligheder lige fra manuel stansning til fuldautomatiske processer, hvilket giver højt output og lave enhedsomkostninger. På den måde kan vi stanse lige efter kundens behov og ønsker.
Vi kan i dag tilbyde et væld af muligheder inden for både revolverstansning, automatiseret stansning og excenterstansning.

Læs mere om stansning

Afgratning er ofte en vigtig del af processen ved bearbejdning af emner for at sikre en flottere finish, jævne overflader og en større holdbarhed. Ikke mange er klar over betydningen af processen, og derfor tilbyder vi vores ekspertise og viden inden for dette område, for at sikre vores kunder det bedste resultat.

Læs mere om afgratning

Få en uforpligtende snak

Udfyld formluaren, så kontakter vi dig, når du har tid til en snak.

Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på +45 98 28 16 77