Supply Chain Services

Når du vælger Hosta Industries som samarbejdspartner, tilbyder vi forskellige supply chain services, der er med til at optimere på din forsyningskæde. Blandt andet kan vi tilbyde produktionsteknisk sparring og stor faglig ekspertise inden for design for manufacturing. Det betyder, at vi understøtter jeres konstruktionsafdeling med vores kernekompetencer og kombinerer den nyeste viden med over 40 års erfaring. På den måde sikrer vi i samarbejde, at dit produkt bliver produktionsmodnet på det helt rigtige tidspunkt, og at vi opnår et produktionsoptimeret og konkurrencedygtigt emne.

Vores services inkluderer også levering af færdige emner, der passer præcis ind i den videre forarbejdning hos jer. Emnerne er pakket og mærket, så de er klar til bearbejdning eller montering hos jer eller til hylden i butikken.

Dine behov er omdrejningspunktet, og derfor tilpasses vores leverancer jeres interne håndtering af varer og systemleverancer.

Læs mere om vores kompetencer eller kontakt os, så vi kan finde den rigtige løsning til jer.

Hosta Industries har over 40 års erfaring med fremstilling. Den erfaring stiller vi til rådighed for dig, idet vi tilbyder sparring og rådgivning til kunder, der har et produkt, der skal optimeres til produktion. Der er mange aspekter at tage hensyn til indenfor design for manufacturing, og det er vores erfaring, at samarbejdet omkring dette kan være både prisreducerende og forøge kvaliteten af produktet for dig som kunde.

Læs mere om teknisk sparring og optimering

Ved at arbejde sammen med nogle af Danmarks førende overfladebehandlere, kan vi sikre, inden for vores supply chain services, at du som kunde får det færdige produkt leveret, som du har brug for. Vi hjælper med at finde den rigtige overfladebehandling til dit produkt, sikrer processen og kvaliteten og sørger for, at produktet er klar til montering, pakning og forsendelse til dig som kunde eller til slutbrugeren.

Læs mere om overfladebehandling

Hosta Industries tilbyder montage af både simple og mere komplekse løsninger. Vi løser din montageopgave med fokus på detaljen, i høj kvalitet og med stor professionalisme – og med levering til aftalt tid. Det kan både være montage af enkeltdele eller flere elementer.

Læs mere om montage

Vi har fokus på den samlede løsning og derfor tilbyder vi også pakning af dine produkter. Har du særlige ønsker og behov for pakning i kits eller pakning af produkter leveret til forskellige montagesteder eller slutkunden, kan vi hjælpe med det.

Læs mere om pakning

Vi har mange års erfaring med just in time-leverancer til kunder. Ved at bruge os som partner er der mulighed for at tilrettelægge de interne processer, så lagerbindingen hos dig som kunde minimeres.

Læs mere om lagerføring og levering

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77