Svejsning

Tidens øgede kvalitetskrav betyder, at svejsninger kræver stor faglig ekspertise og knowhow, hvilket Hosta Industries har opbygget og løbende vedligeholder. Derfor er vores svejseafdeling i dag én af hjørnestenene i vores virksomhed.

Vores svejseafdeling kan håndtere små som store emner og har ergonomiske kabiner til de små, der kræver et stort output, og kabiner med krankapacitet til problemfri håndtering af tunge emner.

Vi svejser i de fleste materialer, men har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os – vi tager gerne udfordringen op.

Svejsning er en tillidssag

Reelt er alle opgaver lige vigtige når det handler om svejsning, men der er forskel på hvilke krav, der skal opfyldes ved den enkelte opgave. Nogle svejseopgaver stiller særlige krav til holdbarhed og minutiøs præcision. Via vores mangeårige erfaring har vi opbygget enorm viden og kompetencer inden for svejsninger, og det betyder, at vi reelt tilgår alle svejseopgaver med samme kompromisløse krav til kvaliteten: Vi skal levere den bedste kvalitet inden for svejsninger, der findes. Og det gør vi så. Hver eneste dag.

Hos Hosta Industries foregår robotsvejsning med den kendte CO2-svejsetype og foretages typisk på emner i sort stål. Robotsvejsning er en god mulighed for automatisering af svejseprocessen. Robotsvejsning er langt mere effektiv end manuel svejsning, og vi opnår en høj ensartethed og et meget stort output. Med robotsvejsning kan vi dermed være yderst konkurrencedygtige på både kvalitet, pris og tempo.

Læs mere om robotsvejsning

Svejsning i sort stål ved CMT- eller CO2-svejsning, som det kaldes i daglig tale, er en proces, hvor Hosta Industries har stor kapacitet. Der er mulighed for både TIG, MIG/MAG, punkt- og boltsvejsning. Vi har opnået certificeringer inden for de forskellige svejsetyper, da vi forstår, at kvaliteten skal være i top.

Læs mere om svejsning i sort stål

Hos Hosta Industries har vi vores egen afdeling for svejsning i rustfri stål. Dette giver os stærke kompetencer til at håndtere dit rustfrie produkt. Vi er altid i kontakt med vores leverandører for at sikre, at dine rustfrie emner er af højest mulig kvalitet. Vi går altid efter at optimere processerne mest muligt – også inden for svejsning i rustfri stål.

Læs mere om svejsning i rustfri stål

Vi forstår vigtigheden af en svejsning i høj kvalitet og har stor ekspertise og knowhow inden for aluminiumsvejsning. Vi har arbejdet med svejsning i aluminium gennem mange år, og har derfor den tekniske erfaring og viden, som skal til for at opnå et kvalitetsmæssigt og visuelt tilfredsstillende resultat.

Læs mere om svejsning i aluminium

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77