Vores teknologi,

dit produkt

Hos Hosta Industries håndterer vi hele processen omkring dit produkt. Hos os får du mere end selve produktionen af dit emne – du får en sparringspartner, der ved, hvilke teknologiske valg der er de rigtige for at opnå det bedste resultat. Vi samarbejder omkring udviklingen af dit produkt, så vores teknologiske kompetencer bliver udnyttet bedst muligt, og dit produkt optimeres både pris-, kvalitets- og logistikmæssigt.

Vi har investeret i teknologi, automation og en bedre maskinpark for at kunne være din manufacturing partner. For at imødekomme vores kunders krav og behov kan vi stå for prototype, planlægning, materialeindkøb, produktion, montering, videreudvikling, kvalitetssikring, emballering og logistik.

Som kunde har du faste kontaktpersoner, der kender din virksomhed og følger projektet gennem hele processen.
Vi imødekommer gerne individuelle behov omkring design. Vi kan f.eks. montere samt overfladebehandle komponenterne. Hos Hosta Industries kan du også få nytte af vores lagerføring og levering enten direkte til din kunde eller til dig som dele til dit færdige produkt.

Work smarter,

not harder

Udvikling af nye processer og optimering af produkter, for vores kunder og for os selv, skal sikres ved teknologisk udvikling af Hosta Industries. Mantraet ”work smarter, not harder” gennemsyrer vores måde at arbejde på – i forhold til både processer og teknologi.

Hos Hosta Industries skal vores teknologiske udvikling altid gavne dig som kunde. Helt konkret betyder det, at vi altid optimerer vores produktion og maskinpark, så vores teknologi matcher vores kunders behov, vores produktion og markedet generelt.

Stor besparelse ved brug af anden teknologi

 

Kunden, der producerer kontormøbler, opnåede 40% besparelse ved brug af anden teknologi.

 

Læs mere om casen
Værktøjsfremstilling - Hosta Industries A/S

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77