CNC-bearbejdning

Vores afdeling for CNC-bearbejdning er et supplement til vores øvrige ydelser. Bearbejdning af emner, som f.eks. gevindskæring, boring og andre specielle bearbejdninger, indgår ofte som en mindre del af et færdigt emne. Derfor er CNC-afdelingen vigtig og gør, at Hosta Industries’ kunder kan få et samlet produkt hos én leverandør og endda med kort leveringstid.

Hos Hosta Industries har vi i vores CNC-afdeling blandt andet mulighed for CNC-drejning og CNC-fræsning.
Til større serier har vi mulighed for at automatisere CNC-fræsningen ved at udføre produktionen i vores robotcelle. Derudover har vores CNC-afdeling også mulighed for manuel bearbejdning af emner i høj kvalitet.

Du kan læse mere om CNC-bearbejdning hos Hosta Industries herunder, eller kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

CNC-drejning er medvirkende til, at Hosta Industries kan være en komplet leverandør. Vores maskine kan blandt andet bearbejde flader på runde emner, da den er udstyret med roterende værktøj. Maskinen er ideel til seriestørrelser fra 50 til 1.000 styk, og sikrer en stærk og fleksibel leveringskæde.

Læs mere om CNC-drejning

Vi forstår, at vores kunder har specifikke behov – derfor tilbyder vi CNC-fræsning. Skal du have skåret gevind, boret små huller, eller har du behov for huller med snævre tolerancer, kan vi udføre det ved hjælp af CNC-fræsning

Læs mere om CNC-fræsning

Hos Hosta Industries tilbyder vi, med stor erfaring og knowhow, værktøjsfremstilling til mekaniske og hydrauliske pressere. Vores specialistviden og dygtige værktøjsmagere sikrer, at værktøjsfremstillingen optimeres efter dine krav til emnets konstruktion og i forhold til den produktionsmængde, du har behov for.

Læs mere om værktøjsfremstilling

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77