Fredericia Kommune – Badesneglen / Havfruefløjterne

Idéen om anvendelse af stålrør der er rørlaserskåret, kom relativt sent i projektfasen, hvilket bevirkede at der skulle ske en hurtig leverance til en fornuftig pris - dette kunne Hosta Industries stå for.

Læs mere om casen
Vores kompetencer, kundens besparelse

Ved hjælp af procesoptimeringen blev svejsetiden på kundens konstruktion, der bliver brugt indenfor for landbrug, reduceret med 46% ift. tidligere.

Læs mere om casen
Lagerløsning og sammenkøring med forecast

Toyota Material Handling, der producerer diverse løfteudstyr, har indgået en aftale, der giver dem sikkerhed for, at de kan justere i deres behov løbende, og de opnår 100% leveringssikkerhed på forcastede emner.

Læs mere om casen
Rammeaftale til fælles fordel

JKF A/S – en dansk virksomhed, der producerer og sælger komponenter til procesventilationsanlæg – havde behov for at outsource dele af deres produktion til en underleverandør for at sikre kapacitet i egen produktion til øget vækst.

Læs mere om casen
Kundedefineret pakning i kits

BEUMER Group A/S, der producerer logistikløsninger til hele verden, minimerer lager- og tidsforbrug ved, at Hosta Industries producerer og pakker i tilpassede kits til kundens montagesites.

Læs mere om casen
Fra konstruktion til slutkunde

Med rådgivning omkring konstruktion af deres produkt og en løsning, der inkluderer pakning og mærkning, klar til levering ved slutkunde, opnåede møbelproducenten en ensartet kvalitet og kort leveringstid.

Læs mere om casen
Second source på revolverstansning

Kunden, der fremstiller proces-, håndterings- og opbevaringsudstyr, havde brug for en second source på revolverstansning ved spidsbelastningsperioder.

Læs mere om casen
Stor besparelse ved brug af anden teknologi

Kunden, der producerer kontormøbler, opnåede 40% besparelse ved brug af anden teknologi.

Læs mere om casen
One piece flow sikrer hurtig levering

Hosta Industries’ håndtering af hele værdikæden for kunden, der producerer professionelt rengøringsudstyr, betyder kort leveringstid med en minimal lagerbinding samt et produkt med en lavere pris og højere kvalitet.

Læs mere om casen
Indsigt i teknologi og brug af kapacitet

Kunden fik løst sit kapacitetsbehov samtidig med, at de fik indsigt kvalitet og output på den maskine, de påtænkte selv at købe.

Læs mere om casen
Fleksibilitet og hurtig levering

Ved akut maskinnedbrud fandt kunden løsningen ved ekstra maskinkapacitet på vores pladelaser.

Læs mere om casen
Sæsonudjævning på rørlaserskæring

Kunden havde krav om hurtig respons og stor kapacitet indenfor større profiler i forbindelse med sæsontravlhed.

Læs mere om casen

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77