Vores kompetencer,

din styrke

Hos Hosta Industries forstår vi, at vores kunder har specifikke behov – derfor får du får altid gavn af vores kompetencer, når vi samarbejder om dit produkt. Især i produktudviklingen kan det være nyttigt at have en sparringpartner med erfaring og teknisk viden.

Produktudvikling kan være en udfordring, fordi konstruktøren helst skal have alle processer i tankerne, når de første streger tegnes. For at opnå en konstruktion, der gavner produktets egenskaber, processikkerheden og konkurrenceevnen, kræver det en enorm viden omkring produktet, fremstillingsprocesserne og proces-flowet. Det kan være små detaljer, der afgør forskellen på, om en konstruktion er processikker og konkurrencedygtig eller ej. Det kræver en stor indsats at holde sig ajour med de nyeste fremstillingsprocesser – noget vi hos Hosta Industries naturligvis gør med glæde for at være den foretrukne leverandør til vores kunder.

Sparring og rådgivning

Hosta Industries har mere end 40 års erfaring med fremstilling. Den erfaring stiller vi til rådighed, når vi tilbyder teknisk sparring og rådgivning til kunder, der har et produkt, der skal optimeres til produktion. Vi kender de mange aspekter, der skal tages hensyn til inden for design for manufacturing, og vores erfaring er, at vores kompetencer kan blive fordelagtige i udviklingen af dit produkt i denne proces.

Kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe med at gøre dit produkt konkurrencedygtigt i forhold til dine behov.

Du er også velkommen til at læse endnu mere om vores tekniske sparring og rådgivning.

Vores kompetencer, kundens besparelse

 

Ved hjælp af procesoptimeringen blev svejsetiden på kundens konstruktion, der bliver brugt indenfor for landbrug, reduceret med 46% ift. tidligere.

 

Læs mere om casen

Tig-svejsning - Hosta Industries A/S

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77