Advent er programmeret, skåret og pakket

Julen nærmer sig med hastige skridt, og mens vi går og venter på den søde juletid, har vi hos Hosta Industries sørget for, at du kan tælle ned til julen sammen med os.

I løbet af de seneste uger har vi nemlig været rundt ved mange af jer for at aflevere dette års julegave – en adventsstage i vores yndlingsmateriale. Den er fremstillet på vores rørlaser, hvor vores dygtige lærlinge har programmeret svejserobotten og efterfølgende svejset den. Hvis du ikke har modtaget din julegave endnu, så kontakt endelig Mathias Holst Jensen via mail mhj@hosta.dk – så kommer han gerne med den.

Tak for året, der snart er gået
Julens og nytårets komme er også en passende tid til at reflektere over året, der gik, og samtidig skærpe forventningerne til det kommende år. 2023 blev overordnet set året med styr på inflationen, nye krige og lidt uro i det politiske landskab. Selvom inflationen er på vej i den rigtige retning, oplever vi moderate stigninger i priserne, da de store distributører på verdensmarkedet er i gang med at genopbygge lagre, hvilket vil få priserne på stål til at stige igen.

Vores kunder fra det svenske marked, som står for knap en tredjedel af vores samlede eksport, har heldigvis set ud over økonomien, selvom kursen på den svenske krone i øjeblikket er historisk lav. For dem handler det mere om den samlede pakke, vi kan tilbyde, om vores evne til at være omstillingsparate og levere høj kvalitet til tiden og i de rette mængder. Hos Hosta Industries har vi nemlig en meget fleksibel produktion. Vi kan hurtigt skalere op og ned i produktionen, så den passer præcis til kundens aktuelle behov. Alt dette er med til at gøre os konkurrencedygtige i Sverige og resten af Europa.

Da Sverige er en betydelig del af vores eksport, har vi en lang og stolt tradition for at være til stede på Elmia messen i Sverige, hvor vi igen i år glædeligt havde mange besøgende – ligesom vi også oplevede det på HI messen i Herning, som blev afholdt tidligere på efteråret.

I år har vi også haft fornøjelsen af at byde to nye medlemmer, Heidi og Lena, velkommen til bestyrelsen. Sammen med resten af bestyrelsen vil de være med til at sætte nye standarder for, hvordan vi i fremtiden ønsker at drive en bæredygtig forretning med særligt fokus på vores supply chain.

Glædelig jul og godt nytår
2024 står på spring, og vi har derfor smøget ærmerne op for at fortsætte med at levere de bedste produkter og services til jer – som sædvanlig med vores værdier i højsædet.
Alle medarbejdere hos Hosta Industries ønsker dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår.