Afhent gratis malebog til ferien

Det kan nok ikke helt undgås, at de kreative unge kommer til at kede sig i løbet af den lange sommer. Derfor har du stadig mulighed for at afhente en malebog ved os i Hjallerup, så tiden kan blive brugt til at tilegne sig ny viden om stål- og håndværksbranchen. Vi giver også gerne en rundvisning på fabrikken for alle nysgerrige sjæle. Du tager blot fat i Mathias Klitgaard fra vores salgsafdeling på mail: mk@hosta.dk for at aftale nærmere.

Intakt materiale- og forsyningskæde
Hosta Industries har den seneste periode haft særdeles travlt, og vores dygtige medarbejdere har givet en ekstra skalle for at nå de ønskede leveringstider og mål inden sommeren. Derudover har vi fået et nyt ERP-system og deltaget i vores første messe i Tyskland, hvor der var stor interesse for vores ydelser. Efter sommeren drager vi både til Finland og Sverige for at udstille.

Vi kan også med glæde oplyse vores samarbejdspartnere om, at materiale- og forsyningskæden ind og ud af fabrikken – til trods for verdens tilstand – er 100 procent intakt. Det betyder, at vi kan modtage råvarer og materialer til vores produktion, og at vi fortsat kan sende Danmarks bedste stålemner til vores kunder rundt om i hele landet og til vores øvrige eksportmarkeder.

Sommerferielukket i uge 29, 30 og 31
Husk, at vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31, så vi kan vende tilbage med opladet batterier i august.

Vi vil gerne ønske alle en rigtig god sommer – Vi sidder som altid klar til at hjælpe jer med jeres stålløsninger.