Badesneglen / Havfruefløjterne

Landskabsarkitekt Lars Kronborg Bak fra Fredericia Kommune, Vej & Park, har designet badesneglene, som efterfølgende er blevet omdøbt til havfruefløjterne.

Havfruefløjterne er et badeanlæg for synshandicappede, og et af flere anlægsprojekter, der indgår i forskønnelsen af Østerstrand i Fredericia Kommune. Ideén om anvendelse af stålrør, der er foretaget med rørlaserskæring, kom relativt sent i projektfasen. Dette var medvirkende til, at der var stort behov for en hurtig leverance af rør til en god pris.

Eftersom teknikken med rørlaserskæring ikke har været anvendt i tidligere projekter, var der behov for et samarbejde med en underleverandør, som kunne yde teknisk sparring og havde indsigt i, hvorledes man kunne sikre de helt rette løsninger for projektet.

Hos Hosta Industries ønsker vi at være en samarbejdspartner med fokus på Partnership Manufacturing, hvor sparringen eller partnerskabet går hånd i hånd med fremstillingsprocessen. Derfor var der et godt match mellem kunden og os. Hosta Industries gennemgik designtegningerne fra Lars Kronborg Bak, og kunne her udnytte vores stærke tekniske kompetencer og yde den sparring, kunden havde behov for. På den måde kunne vi i samarbejde finde den helt rette løsning for projektet. Kunden fandt med stor tilfredshed Hosta Industries’ ydelser og kompetencer som de rette løsninger til projektet – dette inkluderede de rette materialer, produktionsteknikker, god pris samt en hurtig og sikker leverance.

3d skæring

I har os også i morgen!

Hos Hosta Industries tror vi på ordentlighed, hvilket vil sige, at vi ikke lover mere, end vi kan holde. Vores kunder er vigtige for os, og vi ønsker også at være en vigtig brik for vores kunder i deres dagligdag. På den måde kan vi opnå det stærke samarbejde og partnerskab, som vi stræber efter. Vi forsøger altid at tilegne os ny viden, nye kompetencer og udvikle os, så vi kan møde alle vores kunders ønsker og behov – det er derfor, vi kan være en seriøs og solid samarbejdspartner.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S