Fleksibilitet og hurtig levering

Kunden har en effektiv produktion, hvor de normalt selv laserskærer emner til deres produkter. De havde dog en periode med nedbrud på deres pladelaser, og havde derfor akut behov for ekstra kapacitet.

Vi stod her til rådighed med ekstra kapacitet for kunden i vores produktion, hvor vi kunne tilbyde den fornødne kapacitet inden for pladelaserskæring.

 

 

 

I samarbejde med kunden fastlagde vi en timefaktor ud fra kundens produktionstider. Aftalen var, at kunden skulle levere materialer, som skulle benyttes i produktionen ved Hosta Industries. Dette var med til at sikre, at vi kunne foretage en hurtig leverance med kort tidshorisont fra forespørgsel til levering. Kunden oplevede i denne periode ingen kapacitetshuller i deres produktion på grund af maskinnedbruddet på deres pladelaser.

 

Hurtig levering ved pladelaser - Hosta Industries A/S

Pladelaserskæring

Vi kan med vores store knowhow, viden og erfaring tilbyde laserskæring af plader i høj kvalitet og sikre, at du som kunde får det bedste resultat.

Med laserskæring er det muligt at fremstille kvalitetsemner med 0,1 mm nøjagtighed – med skarpe hjørner og et minimum af varmepåvirkning.

Præcisionslaserskæring er en meget fleksibel teknik og kan benyttes i mange forskellige emner og typer materialer.
Vi kan ved laserskæring foretage skæring i plader op til 25mm – i sort stål, aluminium og rustfrit stål – med meget små tolerancer og et ekstra fint skæresnit.

Vores laserskæremaskiner er blandt branchens absolut bedste og er udstyret med fuldautomatisk load/onload systemer. Vi kan endvidere foretage fiberlaserskæring af dine emner. Det har som fordel, at det er en præcis, hurtig og effektiv skæring af plader.

Skal dit projekt udføres i plader, kan laserskæring være ideelt.

Læs mere om laserskæring af plader.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S