Indsigt i teknologi og brug af kapacitet

Kunden stod overfor udskiftning af en pladelaser i deres maskinpark og oplevede på samme tid et øget salg af deres produkter. Kunden ønskede i denne forbindelse at se output på den maskine, de havde påtænkt at købe – samtidig med de havde et kapacitetsbehov.

Begge dele var Hosta Industries i stand til at hjælpe kunden med.

 

 

Hosta Industries leverede skæreprøver i kundens materiale, og der blev aftalt pris samt ugentligt output. Vi leverede de laserskårne plader, som var de kommet direkte fra kundens egen laserskærer, og dermed blev der ingen forstyrrelser i deres videre produktion.

Kunden fik løst deres problemer med manglende kapacitet i produktionen, samtidig med at de fik indsigt i kvalitet og output på den maskine, de påtænkte selv at købe.

Tyndpladebearbejdning - Hosta Industries A/S

Kapacitet til alle slags behov

Vi kan hos Hosta Industries stå for ekstra kapacitet inden for flere forskellige områder. Uanset om dit behov er kapacitet i produktionsgennemførelsen, eller om det drejer sig om lagerplads, har vi mulighed for at hjælpe. Vi kan med vores fleksibilitet tilrettelægge vores produktion, så I kan få mest muligt ud af jeres interne processer.

Som en samarbejdspartner er vores fokus at få tilrettelagt et samarbejde, der giver fordele til begge parter.
Derfor kan I være sikre på, at produkterne, I skal bruge, er tilgængelige i det aftræk, der er behov for, da vi løbende har mulighed for at justere kapaciteten efter jeres behov.

I kan læse meget mere om, hvilke muligheder vi har inden for kapacitet.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S