One piece flow sikrer hurtig levering

Kunden, der producerer professionelt rengøringsudstyr, havde behov for en leverandør, der kunne varetage hele værdikæden på et produkt og levere det færdigmonteret klar til videre salg. Samtidig var der behov for kort leveringstid, hvilket stillede krav om lager på halvfabrikata og færdigvarer.

 

 

 

Hosta Industries begyndte med at gennemgå kundens konstruktion med henblik på produktionsoptimering.

Rørlaserskæring erstattede enkelte dele i plade, hvilket var med til at give produktet mere styrke samt en lavere kostpris.
Desuden kunne vi minimere gennemløbstiden ved at svejse emnerne i kit på robot med udgangspunkt i one piece flow. Derved er der ingen flaskehals i svejseprocessen. Varmgalvaniserede emner lægges på lager som halvfabrikata, hvilket betyder, at kunden hurtigt kan få færdigsamlede dele, men kan også forsynes med reservedele.

Kunden opnår kort leveringstid med en minimal lagerbinding samt et produkt med en lavere pris og højere kvalitet.

Rørlaserskærer - Hosta Industries A/S

Vi optimerer gerne hele

din værdikæde

Hos Hosta Industries tilbyder vi ydelser, som er med til at optimere hele din forsyningskæde.
Vi tilbyder blandt andet teknisk sparring og rådgivning inden for design for manufacturing. Det betyder, at vi tilbyder vores assistance vedrørende forbedringer og optimering af dit produkt og produktionsprocessen, så det bliver så konkurrencedygtigt som muligt.

Vi har endvidere mulighed for at varetage sikring af overfladebehandling, montage, pakning, lagerføring og just in time-leverancer i forbindelse med supply chain services til dig som kunde. Alt sammen for at minimere dit tidsforbrug.

Læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig via vores supply chain services.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S