Stor besparelse ved brug af anden teknologi

Kunden, der producerer kontormøbler, forespurgte på laserskæring af stålben til skriveborde. Laserskæring var som udgangspunkt den oplagte proces til fremstilling af komponenterne, da det er en fleksibel proces. Kundens årsbehov gjorde dog, at Hosta Industries kunne se et automatiseringspotentiale.

 

 

Ved en investering i et værktøj til automatstansning, der var fleksibelt, kunne alle kundens emner indgå i samme værktøj. Materialerne blev bestilt hjem på de konkrete mål, hvilket var med til at minimere materialespild til under 5%. Samtidig fik man et væsentligt højere output i processen uden at gå på kompromis med produktets kvalitet og æstetik. Ved brug af automatstansning opnåede kunden en samlet besparelse på 40% og en ROI på investeringen på under 12 måneder.

Værktøjsfremstilling - Hosta Industries A/S

Teknologi som del af DNA

Hos Hosta Industries er teknologisk udvikling en del af vores DNA – det betyder, at vi kan sikre vores kunder optimering i forhold til deres unikke krav og behov.
Mantraet ”work smarter, not harder” skal gennemsyre vores måde at arbejde på – i forhold til både processer og brug af teknologi.

Hos Hosta Industries har vi investeret i teknologi, automation og en bedre maskinpark for at kunne være din manufacturing partner. Vi har inden for blandt andet kantbukning den nyeste teknologi, hvor vi benytter Hämmerle-kantpressen, som er verdens bedste maskine til kantbukning på sit område. Den benytter den unikke og patenterede trepunktsbukkemetode, der bevirker, at man i det rette materiale har en ekstremt høj gentagelsesnøjagtighed.

Vi har kompetencerne og teknologien til at hjælpe dig med at definere og herefter udføre den bedst mulige fremstillingsproces til dit produkt.

Læs meget mere om vores teknologi.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S