Vores kompetencer, kundens besparelse

Kunden havde et ønske om optimering af svejsetid på deres konstruktion, der bliver brugt indenfor landbrug. De spurgte derfor Hosta Industries, hvad vi kunne anbefale for at optimere på produktion af emnet.

 

 

 

Hosta Industries gennemgik konstruktionen med kundens tekniker for at afklare, hvilke egenskaber og kravsspecifikationer konstruktionen havde. På baggrund af vores erfaring og indsigt i fremstillingsteknologier kom vi med forslag til, hvordan man ved brug af rørlaserskæring og pladelaserskæring kunne anvende tap/hul-samlinger. Desuden kunne CNC-bearbejdning af bøsninger ændres, så de nemmere kunne fikseres, og der kunne laves udskæringer til gevindbøsninger.

Med disse optimeringsløsninger opnåede kunden en ophæftning i svejsning uden brug af måleredskaber. Kun enkelte kontrolmål skal foretages og svejsetiden blev reduceret med 46% ift. tidligere.

Tig-svejsning - Hosta Industries A/S

En komplet underleverandør

Hos Hosta Industries varetager vi hele processen vedrørende dit produkt – så du kun behøver én underleverandør. Vi giver dig mere end blot en produktion af dit emne. Du får en sparringspartner, som ved, hvilke valg, der skal træffes for at få det bedste resultat på baggrund af dine behov.

Med vores sparring og teknologiske kompetencer kan vi bidrage til at optimere dit produkt eller værdikæde både i forhold til kvalitet, pris og logistik.

Vi ved, at vores kunder har forskellige krav og behov, og derfor har vi gennem årene tilegnet os kompetencer inden for prototyper, planlægning, indkøb af materialer, produktion, montage, emballering og logistik. Vores kompetencer sikrer dig som kunde et produkt, som er optimeret bedst muligt på pris og kvalitet.

Du kan med fordel læse meget mere om vores kompetencer.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S