CNC-drejning

Vi har hos Hosta Industries stor viden og knowhow inden for CNC-drejning.
I dag foregår al drejning i vores CNC-drejebænke. En drejebænk giver mange muligheder, både for dig som kunde, men også for os som underleverandør og samarbejdspartner. Vi har muligheder for at fremstille både komplekse komponenter og komponenter af mere simpel karakter.

CNC-drejning er ligesom CNC-fræsning en spåntagende bearbejdningsproces, hvor vi, med vores altid optimerede og nyeste maskiner, kan tilbyde vores kunder drejede emner i høj kvalitet. Vi drejer emner i materialer som sort stål, aluminium, rustfrit stål, plast, messing og kobber.

Kontakt os for at høre nærmere om processen, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi bistår også gerne med rådgivning ved produktudvikling og tilpasning af emner for at sikre en optimal løsning for dig.

I forbindelse med CNC-bearbejdning tilbyder vi også CNC-fræsning. Undersøg derfor også mulighederne for CNC-fræsning.

Ved CNC-drejning er processen, i forhold til drejning uden CNC, automatiseret og derved optimeret betydeligt. Processen er i den sammenhæng væsentligt hurtigere, og der er en større gentagelsesnøjagtighed, hvilket vil sige, at alle emner er ens.

Ved en automatiseret proces opstår der generelt en meget lavere fejlkvote og en højere kvalitet end ved manuel drejning. Dette sker fordi, der er minimal håndtering af emnerne, så der er færre arbejdsgange, emnerne skal igennem.

Vi har det helt rette udstyr til at varetage CNC-drejningen af dine emner. Vi kan dreje enkeltstyks, men er især specialiseret i små og store serier, da vores maskine er ideel til seriestørrelser fra 50 til 1.000 styk.

Automatiseret drejning - Hosta Industries A/S

Maskinliste

Hos Hosta Industries er vores drejebænk af typen
Haas SL30 HE
Maksimum drejediameter: 432 mm

Tilbehør:

Drejning fra stang
Roterende værktøjer
C-aksel

 

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77