Et nyt år med masser af stålsathed

Kære kunder og samarbejdspartnere

Et nyt år giver ofte anledning til at se frem, og det vil vi hos Hosta Industries helt sikkert også gøre, men vi vil gerne benytte årets første nyhedsbrev til at se tilbage på et udfordrende 2020. Vi blev sat på prøve med udfordringer, vi ikke troede, vi skulle overkomme. Om det var grundet usikkerheden om stigende stålpriser, en global coronakrise eller en overophedet kapacitet i branchen, der var årsag til, at konkurrencen om stålløsninger på alle markeder blev hårdere, ved vi ikke. Men vi vandt det, vi skulle vinde, og vores ambitioner blev indfriet.

Vi finder os derfor heldige heroppe i Nordjylland, og på trods af flere udfordringer i løbet af det forgangne år, lykkedes vi med at holde vores kundeplatform intakt på de markeder, hvor vi er repræsenteret. Det, mener vi, skyldes vores lange referenceliste og et unikt produktions-set up, som vores mange kunder og leverandører ser værdien i. Vi er tætte på vores marked, og vores placering i Hjallerup gør, at vi har færger i baggrunden, en lufthavn i forhaven og E45-motorvejen direkte ved vores fordør. Vi har på alle måder et optimalt set up, som vi hver dag gør stor brug af, og som vi helt sikkert også vil få gavn af i det nye år, hvor vi forhåbentlig kan vinke farvel til coronavirussen.

Igennem coronakrisen har vi hjulpet mange virksomheder med at udjævne deres udsving i ordreindgangen ved at tilbyde en stor fleksibilitet og korte leveringstider, og det glæder os, at vi kunne hjælpe med ekstra kapacitet og skræddersyede løsninger, når behovet var for det. Hos Hosta Industries er vi i tæt kontakt med vores kunder, og sammen forbedrer vi løbende vores samarbejde, så vores kunder oplever en hurtigere gennemløbstid i produktionen og derved bevarer konkurrenceevnen. Vi står derfor også altid til rådighed for en uforpligtende snak om et muligt samarbejde – både med nye og eksisterende kunder samt leverandører. Måske vi kan hjælpe med din proces, eller du kan gøre os klogere på et nyt område? Uanset emne kan du altid kontakte vores dygtige medarbejdere på www.hosta.dk/kontakt.

Vores fantastiske samarbejder og gode relationer med både kunder og leverandører betyder alt for os hos Hosta Industries, og med fokus på ordentlighed, kvalitet og udvikling går vi nu et 2021 i møde med en fornyet energi og masser af stålsathed.

Fortsat god dag!