”Hele virksomheden er bundet op omkring vores ERP-system”

Industriteknikeren og de øvrige produktionsmedarbejdere i Hosta Industries bruger systemet, når de stempler ind om morgenen. Bogholderen anvender det som grundlag for lønberegning og godkendelse af fakturaer. Sælgerne benytter det til planlægning og andre bruger det til logistik. Sagt på en anden måde, så kommer Monitors ERP-system hele vejen rundt i huset:

”Det er hele virksomheden, der er bundet op omkring det her ERP-system. Vi bruger det næsten alle dagligt ERP-systemet tager højde for alle de dele, der er i produktionen – lige fra materialetilgængelighed til beregninger af produktions- og leveringstid”.

Ordene kommer fra Nikolaj Koldbro, som er ERP-koordinator hos Hosta. Nikolaj arbejder hver dag på at få den store kabale med planlægning og logistik til at gå op – og han mener, at hverdagen er blevet væsentligt lettere og produktionsgangen mere effektiv, efter at Monitors ERP-systemet blev taget i brug for godt og vel et år siden.

Meld dig til et brag af en inspirationsdag d. 1. marts!

Er du interesseret i at høre mere om ERP til produktionsmuligheder, så er det en rigtig god idé at melde sig til vores inspirationsdag onsdag d. 1. marts i Hjallerup. Dagen vil være fyldt med spændende indlæg, og bl.a. kommer ERP Monitor System og fortæller om mulighederne inden for optimering i en usikker verden, herunder håndtering af indkøb og lagre. Du kan også høre om, hvordan en virksomheds CO2 regnskab kan integreres i ERP.

Tilmeldingen foregår lige her – det er helt gratis at deltage og alle er velkommen:

Netværksarrangement med “løven” Jacob Risgaard | Hosta Industries (nemtilmeld.dk)

OBS. SKYND DIG – SIDSTE CHANCE FOR TILMELDING ER PÅ FREDAG D. 10. FEBRUAR!