Hosta Industries klar med CO2-beregninger på alle produkter

Et nyt år er skudt i gang, og vi håber, at vores kunder og samarbejdspartnere er kommet godt ind i 2024. Hos Hosta Industries har vi startet året stærkt med spændende ordrer og flere nyheder på programmet. Vi er blandt andet glade for at dele en interessant opdatering med jer. Vi har arbejdet intensivt med implementering af måling og rapportering af CO2-udledningen for alle vores produkter.

Med dette skridt giver vi vores kunder større gennemsigtighed i forhold til de bæredygtighedsaspekter, der er forbundet med vores produkter og produktion. Ved at beregne CO2-udledning for hvert produkt kan vi nu give vores kunder en præcis forståelse af det miljømæssige fodaftryk.

Vi tror på, at denne information vil være værdifuld for nuværende og kommende kunder, der kan blive mødt af tilsvarende krav fra deres kunder eller beslutningstagere. Dertil understøtter det også vores individuelle bestræbelser på at skabe gennemsigtighed i vores værdikæde.

”I samspil med vores leverandører og egne kompetencer er det lykkes at indsamle den nødvendige data på råmaterialer og efterfølgende måle CO2-aftrykket for hver proces i værdikæden. Efterspørgslen på produkternes CO2-værdier er også eftertragtet. Det har været efterspurgt siden efteråret 2023 – og derfor er vi glade for, at vi nu kan imødekomme den efterspørgsel”.

– CFO hos Hosta Industries, Simon Erlandsen

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have yderligere oplysninger om vores CO2-beregninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 98 28 16 77 eller mail: hosta@hosta.dk. Vi værdsætter din støtte i vores bestræbelser på at gøre en positiv indvirkning på miljøet

Mød Simon Erlandsen – Hostas CFO

Vi er glade for at kunne introducere vores CFO, Simon Erlandsen, som har været en del af Hosta Industries siden maj 2023. Han kommer med en solid erfaring fra både produktions- og revisionsbranchen og skal bidrage til vores fortsatte udvikling samt være med til at forme vores fremtidige succes.

Som leder af vores økonomiafdeling står Simon ikke kun for dette område, men han står også i spidsen for vores initiativer inden for it- og digitale transformationer. Senest har han stået for måling af CO2-aftryk på produktniveau – en nyhed, som vi er overbeviste om, vil komme vores kunder til gavn.

Vi ser frem til at fortsætte vores rejse under Simons dygtige ledelse, og vi er sikre på, at hans dedikation vil være med til at gøre vores fremtid endnu lysere.