Hosta Industries investerer millionbeløb

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Hosta Industries konstant arbejder for at udvikle os. Derfor har vi kigget ind i branchen for at se, hvad vi som virksomhed kan gøre bedre samtidig med at være vedholdende og tro overfor vores kernekompetencer.

Derfor har vi de seneste 12 måneder investeret et millionbeløb, således vi sikrer os, at vi har kapaciteten og kompetencerne til at fortsætte vores positive udvikling. Det betyder blandt andet, at vi har investeret i de nyeste maskiner på markedet og arbejdet fokuseret på at minimere gennemløbstiden. Samtidig arbejder vi ud fra en strategi om at innovere digitale og bæredygtige produktionsmetoder samt investere i ny teknologi, der kan medvirke til at løfte os som virksomhed og løse de udfordringer, som vi og vores kunder møder.

Det danske marked er stadig vores største og vigtigste markedsområde. Når det er sagt, forventer vi en stabil vækst på flere eksportmarkeder og fortsætter derfor vores internationale væksteventyr. Dertil leverer vi fortsat stærke finansielle resultater til trods for den globale usikkerhed og dens betydning for efterspørgslen. Det er vi stolte af.

Hosta Industries støtter op om kampen mod kræft
Den 3. og 4. september afvikler Stafet For Livet deres 24 timers event i de smukke omgivelser i Dronninglund Naturpark. Stafetten har til formål at sætte fokus på kræftsagen, give håb og fejre livet. Og igen i år vil Team Hosta med familier og venner deltage. Det er vores måde at ære og hylde to af vores tidligere kolleger, som desværre gik bort som følge af den frygtelige sygdom.

For os er det vigtigt at bakke op om en velgørende sag som Stafet For Livet, og vi ser det som en god anledning til at mindes dem, vi har mistet og støtte dem, der fortsat kæmper. Derfor har vi naturligvis også købt lysposer, som skal bruges til lysceremonien lørdag den 3. september om aftenen. Poserne er med til at symbolisere håb og tro på, at vi en dag nok skal bekæmpe kræften.

Hos Hosta Industries betyder det meget for os at kunne bakke op om lokalsamfundets mange velgørende initiativer. Derfor støtter vi også foreningen 24 Timer I Hjallerup, som samler penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro.

Competencies in steel production