Ikke Arne, men vores CNC-maskine

Opslidt – ikke Arne, men vores CNC-maskine 

Da Hosta Industries for 10 år siden investerede i det første CNC-bearbejdningscenter, var det med udgangspunkt i, at det ville være rart at have. Og det må man sige, at det har været. For 10 år siden ville jeg have sværget på, at vi aldrig ville komme til at slide den type maskine op, men tiden gik, flere bearbejdningsmaskiner kom til, og nu har vi slidt den første op. Derfor følger vi princippet om ret til tidlig pension, og for første gang i virksomhedens historie tager vi nu afsked med en CNC-maskine. Heldigvis har maskinen været skånsom ved personalet, da den har været betjent af en robot fra første dag. Vi har derfor investereret i et nyt CNC-bearbejdningscenter, som har en klar målsætning – at denne maskine også skal slides op.

 

TEAMS-møder: Vi stan(d)ser aldrig – vi stanser 24/7

Hvis der er noget, coronakrisen har lært os, så er det, at en lang række fysiske møder kan konverteres til digitale møder. Hos Hosta Industries er vi blevet hjemmevante i Microsofts Teams, hvor vi fortsat kan holde den gode kontakt med kunder, samarbejdspartnere og leverandører – og samtidig holde den nødvendige afstand. Har du eksempelvis behov for ekstra kapacitet på din monostanser, kan vi tilbyde et digitalt møde, hvor vi gennemgår dine produkter. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt gerne Anders Bo på +45 9828 1677 eller Lars Martin på +45 8177 6222

 

Kun 3 dages levering på laserskårne plader og rør

I løbet af den seneste tid har vi hos Hosta Industries udvidet vores plade- og rørafdeling, hvilket har haft en stor effekt og givet endnu kortere gennemløbstid. Efter en god periode med fuld drift på vores syv lasere samt gode erfaringer med vores højlager, er de flaskehalse, som vi tidligere oplevede i produktionen, minimeret. Vi kan nu derfor tilbyde laserskæring med leveringstider på helt ned til 3 arbejdsdage afhængigt af materialetype og ordrestørrelse.

 

Konsolidering og ændrede ejerhold

Hos Hosta Industries har coronakrisen været en god anledning til at foretage en konsolidering af virksomheden. Direktionen og bestyrelsen har taget et skridt tættere på driften, og Søren Mosevang er udtrådt af ejerkredsen. Det har været en stor beslutning for de to brødre Christian og Søren, som har været sammen om at drive virksomheden i mange år, men alle har været enige om, at det var den rigtige beslutning for virksomheden og dens fortsatte udvikling og vækst. Både kunder, medarbejdere og leverandører har taget positivt imod ændringerne, og i dag står Hosta Industries styrket som en af Danmarks førende leverandører til metalindustrien i både Danmark og omkringliggende lande.

Når vi skal klædes bedre på

Hos Hosta Industries arbejder vi aktivt med begrebet ”Partnership Manufacturing”, hvilket betyder, at vi har fokus på at være sparringspartner om din proces og dit produktdesign. Vi står derfor til rådighed for en snak om et muligt samarbejde – både med nye og eksisterende kunder samt leverandører. Sammen kan vi optimere hele værdikæden og højne dit produkt og resultat. Vi er altid klar på at blive klædt på og dermed blive klogere på nye områder.

Kontakt os på +45 9828 1677for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Fortsat god dag!