Julehilsen fra Hosta Industries

Julehilsen fra Hosta Industries

Julen står for døren, og 2020 er så småt ved at rinde ud. Det har på mange måder været et anderledes år som følge af coronaens tilstedeværelse. Men hos Hosta Industries har vi holdt gang i produktionen og haft en fornuftig ordremodtagelse. Vi takker derfor vores dygtige medarbejdere for at opretholde en tryg og god produktion og vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde. Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår – og vi glæder os til det fortsatte samarbejde i 2021.

En glædelig (jule)nyhed – Hosta Industries har fået den højeste ISO-certificering

Hos Hosta Industries er vi stolte over at kunne fortælle, at vi er blevet certificeret i kvalitetsledelse (ISO 9001), miljøledelse (ISO 14001) og arbejdsmiljøledelse (ISO 45001). Certificeringerne er resultatet af det arbejde, som Peder Marlo, der er QHSE-specialist hos Hosta Industries, har gennemført i samarbejde med kollegaerne på fabrikken i Hjallerup.

-Hosta har i mange år arbejdet seriøst med både kvalitet, bæredygtighed og arbejdsmiljø, og vi fokuserer hele tiden på at blive bedre. Med de nye certificeringer har vi nu et bevis på, at vi overholder en række krav og ikke mindst, at vi arbejder systematisk og kontinuerligt med forbedringsprojekter såvel som med vores medarbejdere og samarbejdspartnere, hvilket kommer hele samfundet til gode, siger Peder Marlo.

Siden 1993 har Hosta Industries været ISO-certificeret, men ifølge direktør Christian Mosevang er det vigtigt at holde sig opdateret med nye certificeringer, da de er med til at udvikle virksomheden:

– Med de nye certificeringer er vi godt rustede til at møde vores samarbejdspartneres forventninger om, at vi som virksomhed arbejder for at sikre et godt arbejdsmiljø, en så bæredygtig produktion som muligt og en ensartet, høj kvalitet af vores produkter. Derudover vil certifikaterne også kunne supportere processen med at opdyrke nye kunder, fordi bæredygtighed og arbejdsmiljø er flettet sammen med de 17 Verdensmål, forklarer han. 

 

Ny slibemaskine i julegave

Vi har simpelthen ikke kunne vente af bare spænding, så vi har allerede taget forskud på julen og givet os selv en gave. Vi har nemlig investeret i en ny slibemaskine, som udelukkende er til rustfrie stålemner. Med den nye maskine sikrer vi en endnu højere kvalitet og en kortere gennemløbstid, da vi ikke skal bruge tid på at omstille vores maskine mellem de forskellige materialetyper – så må man vist godt åbne en julegave lidt for tidligt.


Hosta Industries på julebesøg

Vil du gerne have et julebesøg – ikke af julemanden, men af Hosta Industries, så dine maskiner og stålemner står klar til det nye år – skal du være mere end velkommen til at kontakte os på +45 98 28 16 77 eller på www.hosta.dk

Vi kan mødes både fysisk eller via Teams.


Glædelig jul og godt nytår fra hele stålholdet!