Tak for året der gik – nu med juletræ

Julen nærmer sig med hastige skridt, og mens vi går og venter på den søde juletid, har vi hos Hosta Industries sørget for lidt ekstra julehygge til dig.

Vi har nemlig produceret vores egne juletræer i stål, som blandt andet kan bruges til årets kalenderlys. Alle juletræerne er enten afhentet eller sendt afsted til jer efter aftale. Men skulle du ikke have hørt fra os, må du endelig kontakte Mathias Klitgaard på tlf. 44 12 19 11 eller mail mk@hosta.dk, så står han klar til at hjælpe dig.

Et tilbageblik på året der gik og et kig ind i 2023
Vi vil gerne benytte lejligheden til at gøre en kort status på 2022 og samtidig skærpe vores forventninger til 2023.

2022 blev igen et anderledes år. Et år med inflation, folketingsvalg samt valg om EU-forbehold. Men på trods af forskellige eksterne faktorer har 2022 overordnet set været et travlt år hos Hosta Industries med stor aktivitet. Vi har blandt andet deltaget i hele tre messer, hvor vi har præsenteret produkter og nye muligheder for vores kunder. Samtidig har vores store maskinpark og ikke mindst vores fleksible medarbejdere arbejdet hårdt for at opfylde jeres ønsker. Vi har også i år med stor tilfredshed investeret i nye automatiserede maskiner, og vi vil fremadrettet fortsat have fokus på at automatisere og effektivisere vores produktion for at øge kapaciteten endnu mere.

Som helhed står branchen dog overfor en udfordring, hvor de store distributører på verdensmarkedet skal i gang med at genopbygge lagre efter en periode med ubalance mellem udbud og efterspørgsel, som har medført udsving i stålpriserne her i slutningen af 2022. Vi forventer, at stålprisernes fald formentligt vil fortsætte ind i starten af 2023. Men stålværkerne arbejder hårdt for at skabe balance mellem udbud og efterspørgsel. Og når der er styr på balancen, tyder det på, at stålpriserne igen vil ligge mere stabilt i 2023 – og det ser vi frem til.

Glædelig jul og godt nytår
2023 står på spring, og vi har smøget ærmerne op for fortsat at levere de bedste produkter og services til jer – som sædvanlig med vores værdier i højsædet. Hos Hosta Industries starter vi det nye år ud med inspirationsdage, som vi afholder i marts. Her vil der være masser af inspirerende oplæg omkring materialeudnyttelse, konstruktionsmuligheder og digitalisering af arbejdsgange. Så sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Alle medarbejdere hos Hosta Industries ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår.