Kvalitet og ordentlighed er og bliver nøgleordene for alt, vi gør!

Efteråret har indfundet sig, og julen nærmer sig så småt.

Modtagerne af vores nyhedsbrev vil derfor inden for de næste par måneder blive kontaktet, om de kunne tænke jer at få en julestatus fra os. Om det skal foregå ved os, jer eller online over Teams er helt op til jer – og mon ikke, at der igen i år har gemt sig en julegave under træet til jer. Hvis I også ønsker dette kontakter I blot os.

 

Stål af højeste kvalitet trods energikrise

Som de fleste andre er vi også berørt af energikrisen. El- og gaspriserne er på himmelflugt – elprisen er femdoblet, og naturgassen er ni gange så stor sammenlignet med 2019. Det gør, at vi som virksomhed bliver udfordret, da vi befinder os bedst i et stabilt leje.

 

Men på trods af udfordrende energipriser kommer det naturligvis ikke til at påvirke vores fokus på at producere stål af absolut bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det har vi trods alt gjort i snart 50 år, og det vil vi fortsætte med.

 

Selvom vi befinder os i usikre tider, fortsætter vi med at prioritere at uddanne fremtidens arbejdskraft. Vi har i skrivende stund fem lærlinge, fordi vi mener, at det er vigtigt, at vi tager ansvar for at bidrage med kvalificeret arbejdskraft til vores branche.

Større fokus på det nordiske marked

Vi har i den seneste tid kigget mod Finland og Sverige som mulige markeder for vores stål. I den forbindelse har vi deltaget i en større underleverandørmesse i Finland, hvor vi havde en stand med fem andre danske virksomheder. En messe, som bidrog med gode erfaringer og relationer, som vi håber, kan hjælpe os mod en øget aktivitet på det nordiske marked.

 

Og nu når vi er ved messer, så er vi i november at finde til Elmia Subcontractor i Jönköping, som blandt andet skal styrke vores tilstedeværelse og relation med de skandinaviske kunder – og det ser vi meget frem til.