Lærlinge styrker fremtidens Hosta Industries

Foråret begynder så småt at indfinde sig og sommeren nærmer sig inden længe. Det betyder for mange en ny start. Med jævne mellemrum udklækkes nye lærlinge hos os. Enten som industritekniker, værktøjsmager eller smed. Og i en tid, hvor det kan være svært at tiltrække lærlinge til industrien, er vi glade for, at flere lærlinge aktivt søger mod Hosta for at stå i lære ved os. I uge 13 havde vi blandt andet glæden af at have to nye praktikanter, som udviste stor interesse for faget. Derfor har vi allerede nu underskrevet kontrakt med dem, så de starter i lære hos os efter sommerferien.

Hos Hosta Industries har vi en målsætning om at have mellem fire og seks lærlinge i virksomheden. En målsætning, som vi mener, at vi lykkedes med ved at tilbyde en attraktiv arbejdsplads med frihed under ansvar og nye maskiner kombineret med et tæt samarbejde med skolerne i nærområdet.

B2B-netværksarrangement om maksimering af produktion
Som mange er bekendt med, har vi et godt samarbejde med Toyota. Et samarbejde, der trækker tråde helt tilbage til 1998. Vi producerer løbende diverse emner til virksomheden, men bidrager også med sparring omkring, hvordan Toyota kan bevæge sig i en ny retning med fokus på at minimere tilbagerulning i produktionen og derigennem øge produktiviteten. Netop maksimering af produktion og resultatet ved eliminering af spild kan du høre meget mere om, når vi mandag den 15. maj fra kl. 11.30-15.30 afholder vores B2B-netværk på fabrikken i Hjallerup. Tilmeldingen til arrangementet og uformel frokost sker via linket her.

Forårslukket i uge 18
I Hosta Industries har vi altid fokuseret på at producere stålemner af absolut bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det har vi gjort i 50 år, og det fortsætter vi med. I år har vi valgt at holde forårslukket i uge 18. Det betyder, at der kan være lidt udsving i vores leveringsperformance. Vi har dog generelt styrket bemandingen i både produktionen og i vores ordrebehandling, hvilket forhåbentlig minimerer udsvinget. Oprustningen skyldtes, at vi fortsat ser en positiv tendens til, at flere og flere vælger at indlede et samarbejde med os – det er vi rigtig glade for.

Selvom verdenssituationen generelt er præget af usikkerheder, så tyder alt på, at stålmarkedet igen begynder at bevæge sig i en opadgående retning, og leveringstiderne fra værkerne ser ikke længere ud til at springe så voldsomt som tidligere.