Laserskæring af rør

Værkstedet hos Hosta Industries er ikke noget helt almindeligt værksted. Det er nemlig stedet, hvor teknologi og innovation mødes! Det er her, at vi – i tæt samarbejde med vores højtudviklede maskinpark – håndterer selv de mest komplekse rørbearbejdningsopgaver. Vi er stolte over at kunne tilbyde kunderne vores effektive produktionsmetoder, og vi garanterer, at vores dedikerede medarbejdere altid står til rådighed med deres enestående kompetencer og store ekspertviden inden for rørbearbejdning.

Hos Hosta Industries strækker vores ekspertise sig over et bredt spektrum af rørtyper, herunder metalrør, stålrør, aluminiumsrør og rustfrie rør. Uanset om det drejer sig om rør i u-profil, c-profil eller vinkelstål, så besidder vi hos Hosta Industries de nødvendige ressourcer og knowhow til at håndtere rør i enhver tænkelig størrelse og form, og vi garanterer resultater i en uovertruffen kvalitet.

Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder for at skabe den absolut bedste løsning til enhver given opgave. Uanset om det indebærer præcis rørbukning eller præcisionsskæring af rør ved hjælp af vores avancerede laserskæringsteknologi, kan du stole på, at vi altid leverer hurtigt, sikkert og effektivt, alt imens vi har fokus på den højeste kvalitet.

Vær opmærksom på, at vi altid er åbne for at imødekomme specifikke ønsker og krav. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at udforske dine unikke muligheder. Og skulle du have behov for en alternativ kilde til det, du selv producerer, er vi mere end villige til at hjælpe med det. Vi besidder omfattende erfaring og en dyb forståelse for de kritiske elementer, der er nødvendige for at skabe et førsteklasses produkt, og vi er glade for at dele vores ekspertise med dig.

 Vi er altid åbne over for specielle ønsker og behov, så kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om mulighederne. Og hvis der er behov for en second-source til det, I selv producerer, kan vi også være behjælpelige med det. Vi har stor erfaring med og forståelse for de kritiske elementer, der er vigtige for et produkt, og vi deler gerne vores ekspertise med dig.

Rørlaserskæring af aluminium og rustfrit stål

Vores avancerede maskinpark gør det muligt for os at udføre præcis laserskæring på aluminium og rustfrit stål. Dette giver os mulighed for at opfylde selv de mest krævende krav fra vores kunder og levere skarpe og nøjagtige resultater. Uanset om dine projekter involverer komplekse designs eller specifikke dimensioner, kan du stole på, at vores rørlaserskæringsteknologi vil levere resultater af højeste kvalitet.

 

Tapsamlinger
Hos Hosta Industries bestræber vi os på at levere den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi også udskæring af positionshjælpemidler, som optimerer montageprocessen. Det kunne f.eks. være udskæring af taphuller i rør samt tilføjelse af tapper, som passer ind i disse taphuller. Vi er således behjælpelige gennem hele processen fra start til slut.

Tag eventuelt også et kig på vores ekspertise inden for pladebearbejdning. Vores kapacitet og færdigheder strækker sig nemlig også til dette område, og det skulle glæde os at præsentere, hvad vi kan tilbyde inden for denne disciplin.


Vi ser frem til at samarbejde med dig og i fællesskab nå frem til en løsning, der opfylder netop dine behov inden for både rørbearbejdning og pladebearbejdning.

 

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dit projekt!

Fordelene ved rørlaserskæring

Med rørlaserskæring kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder. Det er muligt at optimere montageprocessen ved hjælp af positioneringshjælpemidler såsom tilføjelse af tap og taphul, samt at forebygge samlefejl ved hjælp af kodningshjælpemidler.

 

Resultater
Fordelene ved rørlaserskæring ses også på Hosta Industries’ resultater i produktionssammenhænge, da produktionstiden er faldet med hele 46%. Rørlaseren er en af årsagerne til denne ændring, og det betyder hurtig produktionstid samt kort leveringstid for vores kunder.

 

I forbindelse med laserskæring tilbyder vi også laserskæring af plader.

Rørlaserskæring - Hosta Industries A/S

Maskinliste

Hosta Industries har to rørlasere af typen Trumpf TruLaser Tube 7000

De har følgende kapacitet:

Maksimum råvarelængde: 9200 mm
Maksimum færdigemne længde: 6500 mm
Maksimum godstykkelse: Stål: 10 mm
Rustfast: 6 mm
Aluminium: 5 mm
Diameter begrænsning: Runde rør: min Ø12 mm / maks Ø256 mm
Firkantede rør: min 15×15 mm /
maks diagonal 254 mm
Åbne profiler: sider maks 100 mm
Maksimum færdigemne vægt: 36 kg /meter

 

 

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77