Tak for inspirerende besøg til HI-messen!

Den 3.-5. oktober løb HI-messen af stablen, som vi hos Hosta Industries deltog i. Det var tre interessante dage med fokus på netværk, inspiration og ny viden inden for industrien, og vi er glade og taknemlige for de mange besøg på vores messestand. Det var fantastisk at møde så mange af vores kunder, forretningsforbindelser og potentielle samarbejdspartnere, som kiggede forbi vores stand til gode og inspirerende snakke. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde og forhåbentlig påbegynde nye samarbejder.

På vores stand kunne man blandt andet deltage i en spændende Air Hockey-konkurrence, hvor man kunne dyste mod vores team, en kollega eller samarbejdspartner og vinde lækre præmier! Det resulterede i god stemning samt masser af sved på panden, og præmierne er allerede på vej til de heldige vindere.

Hvis du skulle have fået lyst til at besøge Hostas produktion i Hjallerup, må du altid gerne kontakte os på hosta@hosta.dk eller tlf. 98 28 16 77, så vi kan aftale en rundvisning. Du er velkommen til at tage en kollega under armen, hvis I har lyst til at kigge forbi.

Vi deltager også i Elmia Subcontractor-messen
Vi er allerede godt i gang med forberedelserne til den næste messe. Vi deltager nemlig også på Nordeuropas førende messe for underleverandører, Elmia Subcontractor, i Jönköping i Sverige den 14.-16. november.

Hvis du har planer om at deltage på Elmia Subcontractor-messen, giver vi dig gratis adgang via dette link.

I kan finde os sammen med andre danske virksomheder på den danske fællesstand, hvor vi står klar til at fortælle mere om, hvem vi er, og hvordan vi bedst kan hjælpe jeres virksomhed.

Vi glæder os allerede til at se jer på Elmia den 14.-16. november!