Fra konstruktion til slutkunde

Kunden, der producerer møbler, havde behov for et stel til en ny bordserie, der skulle sættes i produktion. Deres designer havde udarbejdet de overordnede retningslinjer for produktet, og kundens indkøbsafdeling havde testet en asiatisk leverandør, men opnåede ikke det ønskede resultat. For at opnå et bedre produkt, kontaktede de derfor en dansk produktdesigner, der kendte til Hosta Industries’ kompetencer.

 

 

Produktdesigneren udstak mere detaljerede designlinjer, og Hosta Industries kom med flere optimeringsforslag af både styrke- og produktionsteknisk karakter. De fleste af Hosta Industries’ kompetencer blev bragt i spil, og der blev lavet en test, som kunden godkendte. Resultatet var et yderst produktionsvenligt produkt med meget højt output.

Med Hosta Industries’ løsning opnåede kunden kort leveringstid og en ensartet høj kvalitet. Produkterne blev pakket af vores dygtige medarbejdere, og derefter blev de leveret pakket og mærket efter kundens ønsker – klar til levering til deres slutkunde.

Optimering til højere kvalitet

Produktudvikling er nøglen til et konkurrencedygtigt produkt. Dette har vi fokus på, da kvalitet er en del af vores DNA.
Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med teknisk sparring omkring produkter – på såvel nye produkter som optimering af eksisterende produkter. Vi kan derfor give dig inspiration og rådgivning på baggrund af vores erfaring med en bred vifte af produkter og produktionsprocesser.

Vi står altid klar med rådgivning, så jeres produkt kan blive så sikkert og konkurrencedygtigt som muligt.

Du er velkommen til at kontakte os eller læse mere om teknisk sparring og rådgivning hos Hosta Industries.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S