Teknisk sparring og optimering

Vi har i mange år lagt vægt på at løse problemer for vores kunder og bidrage med teknisk sparring. Vi har med vores kompetencer mulighed for at bidrage i hele processen; lige fra idéfasen til prototype og slutteligt produktionen af det færdige produkt.

Vores kompetente medarbejdere forstår, at kunder har specifikke behov. De har stor viden om, og erfaring med, at omsætte idéer til 3D-modeller og produktionstegninger, der kan benyttes som grundlag for virkeliggørelsen af dit produkt eller prototype. Vi kan desuden hjælpe med at finde den helt rigtige fremstillingsproces for netop dit produkt ud fra de specifikationer og ønsker, du har.

Vi har hjulpet mange kunder med teknisk sparring omkring produkter – på såvel nye produkter som optimering af eksisterende produkter.

Mangler du en second source eller har du idéen, men mangler tegningen og sparring på muligheder og begrænsninger? Så kontakt os, og lad os hjælpe jer til et konkurrencedygtigt produkt.

Produktudvikling

Produktudvikling er nøglen til et konkurrencedygtigt produkt. Derfor tilbyder vi hos Hosta Industries, med stor viden og knowhow, teknisk sparring og optimering af jeres produkt.

Produktudvikling kan være en stor udfordring, specielt fordi konstruktøren helst skal have alle processer i tankerne, allerede mens de første streger tegnes. For at opnå en konstruktion, der tilgodeser både produktets egenskaber, processikkerheden og konkurrenceevnen, kræver det en enorm viden omkring produktet, fremstillingsprocesserne og procesflowet. Det kan ofte være ganske små detaljer, der gør forskellen på, om en konstruktion er processikker og konkurrencedygtig eller ej. Ydermere kræver det en stor indsats at holde sig ajour med de nyeste fremstillingsprocesser.

Fra konstruktion til slutkunde

 

Med rådgivning omkring konstruktion og en løsning, der inkluderer pakning og mærkning, klar til levering ved slutkunde, opnåede møbelproducenten en ensartet kvalitet og kort leveringstid.

 

Læs mere om casen

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77