Kundedefineret pakning i kits

BEUMER Group A/S er en af verden største virksomheder inden for fremstilling af systemer til transport, lastning, palletering, emballering, sortering og distribution. Med 4.200 ansatte over hele verden har BEUMER-koncernen et årligt salg på ca. 770 mio. EUR.
Beumer Group har meget store montagesites i udlandet. De har derfor behov for pakning i kit, der passer til specifikke områder.

 

 

Vi modtager samlet ordre på hele montagesiten og producerer i et optimalt flow. Herefter modtager vi pakkelister fra BEUMER Group, og vi sammenpakker flere forskellige komponenter på samme colli, så de er tilpasset kundens montagearea. Vi sikrer korrekt mærkning og pakning til søtransport og er garant for, at kunden kan opretholde terrorgodkendte leverancer.

Med denne løsning skal kunden ikke bruge lagerplads til pakning, og vi leverer direkte til næste transportør – i flere tilfælde skibstransport.

Kundedefineret pakning - Hosta Industries A/S

Pakning og emballering

Søger I en underleverandør, som har fokus på detalje og kvalitet inden for pakning af jeres emner? Dette kan vi byde ind med hos Hosta Industries.

Vi er den rette samarbejdspartner, hvis I efter produktion har brug for en gennemført kundedefineret pakning og emballering af jeres produkter. Det er altafgørende for os, at I som kunde altid får en god oplevelse i et samarbejde med os – derfor går vi altid til opgaven med fokus på detalje og kvalitet. Vi pakker altid i den rette miljøvenlige emballage, som også beskytter dine emner bedst muligt. Har du behov for pakninger i kits, som leveres forskellige montagesteder, klarer vi også den.

Læs meget gerne mere om mulighederne inden for pakning.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S