Pakning

Hos Hosta Industries ønsker vi at være foretrukken samarbejdspartner for vores kunder. Derfor tilbyder vi, som en del af en samlet løsning, kundespecifik pakning af både kompliceret og mere simpel karakter, da vi forstår, at vores kunder har forskellige behov.

Har du behov for pakninger i kits til forskellige montagesteder eller pakning af produkter, så de er klar til slutkunden, kan vi varetage dette for dig. Vi pakker ud fra jeres specifikationer og medtager eksempelvis montagevejledning, skruer eller lignende og pakker i den emballage, I ønsker og har behov for. 

Ved at lade os varetage processen, sparer du som kunde en håndtering og dermed tid i den samlede forsyningskæde, således du kan prioritere andre vigtige opgaver. 

Vi foretager pakninger i miljøvenlig emballage, da vi har stort fokus på at benytte de mest miljørigtige metoder. Vores miljøpolitik stiller krav om bæredygtighed og genanvendelighed, såvel i produktion som administration.

Vi er den rette partner, hvis du efter produktionsgennemførelsen har brug for professionel pakning og emballering af dine produkter. Det er af største vigtighed for os, at du som kunde altid har en positiv oplevelse i samarbejdet med os, og derfor går vi til alle opgaver med samme kompromisløse fokus på detalje og kvalitet.

I forbindelse med pakning tilbyder vi også lagerføring og just in time-leverancer af jeres produkter. Vi leverer færdige emner i høj kvalitet, pakket og mærket, så det passer præcis til jeres ønsker og behov.

Kundedefineret pakning i kits

 

BEUMER Group A/S, der producerer logistikløsninger til hele verden, minimerer lager- og tidsforbrug ved at Hosta Industries producerer og pakker i tilpassede kits til kundens montagesites.

 

Læs mere om casen
Kundedefineret pakning - Hosta Industries A/S

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77