Lagerløsning og sammenkøring med forecast

Ved et tæt samarbejde omkring kapacitet, lagerløsning og sammenkøring med forecast er udbyttet stort for begge parter. Hosta Industries har mulighed for løbende at justere kapaciteten, så du som kunde har en sikkerhed for, at produkterne er tilgængelige i det aftræk, du har behov for.

Toyota Material Handling leverer trucks til hele verden med stort fokus på kvalitet. Virksomheden er verdens største forhandler og producent af gaffeltrucks og lagerudstyr. I Danmark bliver mere end hver tredje truck leveret herfra.
Toyota Material Handling har behov for fleksibelt aftræk og lagerløsning. Hosta Industries stiller sig her til rådighed med lagerkapacitet og produktion.
Toyota Material Handling binder sig for lager ved Hosta Industries, og sender løbende forecast gældende for 12 måneder – så vi hele tiden er opdaterede på deres seneste ønsker og behov.

Det løbende forecast gør, at vi har mulighed for at justere, tilrettelægge og sammenkøre vores igangværende produktioner og vores lager automatisk med Toyota Material Handlings forecast. På denne baggrund kan vi sætte produktioner af emner i gang. Dette giver en vis sikkerhed og for kunden, at løbende kan tilrettelægge og justere deres behov og ønsker ved blot at opdatere os om deres nyeste forecast. Med vores store fleksibilitet kan vi hos Hosta Industries være sikre på, at kunden opnår 100% leveringssikkerhed på de forcastede emner.

Kontakt os gerne, for at høre hvad vi kan hjælpe jer med i forbindelse med lagerløsninger og levering.

Lager kapacitet og lagerløsning i stål - Hosta

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør 

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S