Lagerføring og levering

Når du som kunde indgår et langsigtet samarbejde eller partnerskab med Hosta Industries, er der mulighed for at tilrette de interne processer, så vi minimerer lagerbindingen hos dig, men også hos Hosta Industries. Vi har mange års erfaring med just in time-leverancer til kunder, der ligesom Hosta Industries arbejder med LEAN, Toyota Production System eller lignende.

Ved et tæt samarbejde omkring just in time-leverancer er udbyttet stort for begge parter. Hosta Industries har mulighed for løbende at justere kapaciteten, og du har som kunde sikkerhed for, at produkterne er tilgængelige i det aftræk, der er behov for.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for just in time-leverancer.

Fleksibilitet og tillid

Fleksibilitet og tillid er nøgleord i et samarbejde med Hosta Industries – og er en af forudsætningerne for, at vores setup fungerer så godt, som det gør.

Ud fra jeres behov og ønsker, har vi mulighed for at bestille materiale hjem til lageret. Materialet er her tilgængeligt for bearbejdning som eksempelvis laserskæring, stansning eller bukning, så I kan få jeres emner bearbejdet og leveret, just-in-time.

Gennem hele processen giver vi med glæde rådgivning omkring design eller bearbejdningsform med henblik på at skabe en smartere løsning for jer og jeres produkt – og dermed øge jeres konkurrencedygtighed på både pris og kvalitet.

Læs mere om vores kompetencer, og hvad vi tilbyder inden for teknisk sparring og optimering.

Lagerløsning og sammenkøring med forecast

 

Toyota Material Handling, der er verdens største producent og forhandler af gaffeltrucks og lagerudstyr, har indgået en aftale, der giver dem sikkerhed for, at de kan justere i deres behov løbende, og samtidig har 100% leveringssikkerhed på forcastede emner.

 

Læs mere om casen
Lager kapacitet og lagerløsning i stål - Hosta

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77