Rammeaftale til fælles fordel

JKF A/S er en dansk virksomhed, der producerer og sælger komponenter til procesventilationsanlæg. Virksomheden er en virksomhed i vækst, og har derfor behov for at outsource dele af deres produktion til en underleverandør for at få frigivet kapacitet til øget vækst.

 

 

 

Ud fra forventet årlige aftræk lavede vi et oplæg til en rammeaftale på JKF A/S’ produkter. Vi anvender rammeaftalen i perioder, hvor der er lavere aktivitet i vores egen produktion, og kan derfor tilbyde en ekstra konkurrencedygtig pris til kunden. JKF A/S har derfor kort respons på standardvarer og får frigivet kapacitet i egen produktion til øget vækst, som de ønskede.

Rammeaftale stål emner

Rammeaftaler og just in time-leverancer

Hos Hosta Industries nyder vi at se vores kunder vækste – og dette kan rammeaftaler være medvirkende til. Derfor tilbyder vi i forbindelse med vores lager- og logistikløsninger også rammeaftaler hos Hosta Industries.

En rammeaftale hos Hosta Industries er et samarbejde. Dette vil sige, at begge parter får fordele ud af det – på den måde sikres jeres virksomhed, at I altid hurtigt kan få leveret de nødvendige komponenter, som I skal bruge til jeres produktion. Endvidere er en rammeaftale en vej til en lavere lagerbinding og en mere konkurrencedygtig pris på jeres emner.

Vi laver gerne et oplæg til en rammeaftale på jeres produkter, så vi kan sikre produkter af høj kvalitet med stor fleksibilitet og ultrakorte just in time-leverancer.

Læs mere om hvilke muligheder vi tilbyder inden for rammeaftaler og just in time-leverancer.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S