Sæsonudjævning på rørlaserskæring

Kunden har i forvejen to rørlasere, men da de havde solgt mere end forventet i deres højsæson, fik de behov for yderligere kapacitet. Kravet var hurtig respons og kapacitet indenfor større profiler.

For at møde kundens behov gearede Hosta Industries op på kapaciteten og kunne derved skabe den fornødne plads i forhold til kundens kapacitetsplan. Vi modtog kundens skæretider, beregnede herudfra en fast pris og leverede emner på samme måde, som de selv ville levere dem internt.

 

 

Resultatet af samarbejdet medførte minimalt tidsforbrug for kundens indkøber, og deres produktionsplanlægger sendte blot behov til Hosta Industries fremfor til egen produktion. Kundens egen produktion kunne ikke se og mærke forskel på, om emnerne kom fra Hosta Industries eller fra deres egen produktion.

Kapacitet på laserskæring af rør - Hosta Industries A/S

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring kan automatisere bearbejdningen af blandt andet boring, savning, drejning og fræsning præcist og hurtigt med store besparelser og øget output.

Bearbejdninger, som normalt kræver flere opstillinger, kan altså her gøres i en enkelt proces.

Teknikken inden for rørlaserskæring åbner også muligheder for, at konstruktører kan tænke på nye måder, skabe intelligente konstruktioner og løse problemstillinger, der kan overraske selv de mest erfarne inden for laserskæring.
Det er her muligt at opnå en optimering af montagen ved brug af tilføjelser som f.eks. tap og taphul samtidig med, at man kan forebygge eksempelvis samlefejl.

Vi har to effektive rørlasere af typen Trumpf TruLaser Tube 7000, som kan skære i både runde, kvadratiske, rektangulære og ovale rør. Derudover har vi mulighed for at skære helt op til 10mm godstykkelse.

Du kan læse meget mere om laserskæring af rør her.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S