Second source på revolverstansning

Kunden, der fremstiller proces-, håndterings- og opbevaringsudstyr, havde en periode med en meget høj belastning i produktionen – og havde derfor behov for ekstra kapacitet på revolverstansning med meget kort varsel.

 

 

 

Vi stod her til rådighed for kunden, så de kunne få den ekstra kapacitet, de havde behov for.
Vi lavede sammen med kunden en aftale om prissætning på baggrund af deres ønsker og behov, så den var forhandlet på plads og såvel os som kunden havde klare rammer. Kunden ved nu, at der altid er en backup i forhold til deres egen produktion, og de kender de klare betingelser i denne aftale.

Second source på revolverstansning - Hosta Industries A/S

Revolverstansning

Revolverstansning er en utrolig effektiv bearbejdningsproces, som giver dig mange fordele inden for udskæring i aluminium og stålplader.

Under revolverstansning bliver emnets udformning ikke låst fast i maskinen. Det betyder, at der er fri mulighed for at ændre på størrelser, mål og andre eventuelle ønsker i forbindelse med emnerne, uden at det har stor økonomisk indflydelse som ved traditionel stansning med stanseværktøjer. Dette er grundet, at revolverstanseren er i stand til at udnytte materialet på en måde, som man ikke finder på ældre maskiner.

Fordelene inden for revolverstansning er blandt andet:

  • Høj bearbejdningshastighed ved emner med mange detaljer
  • En god kvalitet
  • Automatisk sortering
  • Omkostningsreducerende ved høj volumen

Hos Hosta Industries er vi i stand til at håndtere arbejdsområder på op til 3070 mm x 1660 mm med en tykkelse på 1-4 mm.
Vores revolverstanser af typen TruPunch 5000 fra Trumpf, der på grund af sin opbygning kaldes en ”monostanser”.

Læs mere om revolverstansning.

Vil du høre mere om, hvordan
vi kan arbejde med dit produkt?

+45 20 11 17 99
cm@hosta.dk

Christian Mosevang
Direktør

Eller send en email 
Christian Mosevang, Direktør - Hosta Industries A/S