Revolverstansning

Revolverstansning sker ved en CNC-styret maskine, der er udstyret med en række værktøjer, som hver udfører en bestemt stanseopgave. Hos Hosta Industries har vi en TruPunch 5000 fra Trumpf, der på grund af sin opbygning kaldes en ”monostanser”. Værktøjerne i revolverstanseren er fleksible og kan indstilles, så emnerne bliver stanset ud efter de mest komplekse specifikationer.

Revolverstansning er en utrolig effektiv metode til udskæring af et emne af rå plade. Vi har mulighed for at stanse emner ud i både stål, rustfast stål samt aluminium, og er i stand til at håndtere arbejdsområder på op til 3070 mm x 1660 mm med en tykkelse på 1-4 mm.

Ved revolverstansning fastlåses emnets udformning ikke i maskinen. Det betyder, at dimensionerne frit kan ændres, uden det har store økonomiske konsekvenser som ved traditionelle stanseværktøjer. Det skyldes, at revolverstanseren har en materialeudnyttelsesgrad, som man ikke finder på ældre maskiner.

Revolverstansning er især anvendelig, når der i forvejen er udført bearbejdning på emnet i form af præg, gevind eller andet.

Revolverstansning giver herudover mange fordele:

  • Høj hastighed og god kvalitet
  • Hurtig bearbejdningstid ved emner med mange huller
  • Koldbearbejdning; minimal varmepåvirkning på emnet
  • Sortering sker helt automatisk
  • Omkostningseffektiv ved høj volumen

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere for at høre nærmere. Vi rådgiver gerne, så vi i samarbejde kan finde den helt rigtige løsning for dit produkt.

Undersøg også mulighederne for excenterstansning og automatiseret stansning.

Maskinliste

Vores revolverstanser er af typen TruPunch 5000.

Revolverstanseren stanser emner ud i både stål, rustfast stål samt aluminium.

Maksimum pressekræft:  220 kN
Arbejdsområde: 3070 x 1660 mm
Maksimum slag pr minut: 1400 slag pr minut
Maksimum godstykkelse: 4 mm

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77