Værktøjsfremstilling

Hos Hosta Industries tilbyder vi, med stor erfaring og knowhow, værktøjsfremstilling foretaget på topmoderne maskiner. Vi fremstiller værktøjerne på baggrund af dit behov med fokus på kvalitet og økonomi. Vores værktøjer fremstilles enten til ekstern brug i din virksomhed eller til intern brug ved serieproduktion hos os. Vi fremstiller værktøjer til mekaniske og hydrauliske pressere som eks. snit- og stanseværktøj, lokkeværktøj, bukkeværktøj, trækværktøj, kombinerede værktøjer samt følge- og transferværktøjer.

Vores specialistviden og dygtige værktøjsmagere sikrer, at værktøjsfremstillingen optimeres efter dine krav til emnets konstruktion og i forhold til den produktionsmængde, du har behov for.

Hosta Industries opbygger og konstruerer snit- og stanseværktøj. Vi udarbejder på baggrund af vores store erfaring inden for snit- og stanseværktøj manuelle og/eller CAD-baserede tegninger. Desuden tilbyder vi rådgivning og samarbejde omkring produktudvikling, materialevalg og prototypefremstilling. Vi er kort sagt med dig hele vejen – fra idé, til design og færdigt produkt.

Vi har mere end 40 års erfaring med fremstilling af værktøjer til kunder inden for industrien i hele Europa, og med den nyeste teknologi finder vi den bedste løsning til din opgave. Skal emnet laserskæres og efterfølgende have operationer fortaget i et værktøj – så klarer vi også det.

Undersøg i denne forbindelse også mulighederne for laserskæring af plader og rør til jeres emner.

Værktøjsfremstilling hos Hosta Industries A/S

Snit/stans følgesnit

Hosta Industries fremstiller traditionelle og avancerede værktøjer i eget værktøjsmageri, herunder også optræksværktøjer. Vi fremstiller udelukkende værktøj i værktøjsstål af højeste kvalitet for at sikre optimal styrke og holdbarhed i det færdige værktøj.

Vi benytter et avanceret 3D-tegneprogram til blandt andet værktøjskonstruktion. Vi afprøver alle værktøjer i værktøjsmageriet og gennemfører en prøveproduktion, før værktøjet endeligt frigives til produktion.

Kontakt os for at høre nærmere om vores værktøjsfremstilling.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77