Excenterbukning

Excenterpressen udmærker sig ved en meget lav maskinomkostning, og samtidig opnås et højt output og stor ensartethed, da der benyttes faste værktøjer i processen. Ved hjælp af excentriske og hydrauliske pressere producerer vi både enkle og komplicerede emner. Der er her endvidere mulighed for blandt andet at udføre flere forskellige buk på én gang.

Disse specifikationer gør processen til en utrolig effektiv og konkurrencedygtig bukkemetode. Ved at kunne udføre flere forskellige buk på én gang, er tidsforbruget og enhedsprisen lavere, og der bliver foretaget færre håndteringer af emnet.

Vi har ligeledes mulighed for at producere med lave lønomkostninger, idet der, afhængig af emnet, er mulighed for at vælge en effektiv automatiseret robotløsning ved en presse (Universal Robots), så jeres produkt bliver yderligere konkurrencedygtigt på både kvalitet og pris.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om processen, og hvad vi kan tilbyde dig.

Undersøg også vores andre muligheder for bukning herunder kantbukning og robotbukning.

Vi rådgiver gerne inden for excenterbukning

 

Vi ønsker at være en troværdig samarbejdspartner med fokus på at løse vores kunders behov. Derfor rådgiver vi gerne om, hvorvidt excenterbukning er den bedste løsning for dit produkt, eller om der er en anden proces, der er mere optimal for enten produktet i sig selv eller for hele fremstillingsprocessen.

Vi kan i forbindelse med bukning producere specialværktøj, så processen bliver optimeret bedst muligt i forhold til såvel pris som kvalitet.

Hos Hosta Industries leverer vi nemlig ikke bare et emne. Vi tilbyder jer et samarbejde omkring hele processen, så I ender med en løsning frem for blot en levering – hver gang.

Rådgivning i bukkede emner- Hosta Industries A/S

Maskinliste

Vores excenterpresserer blandt andet af typen LE-400

Maksimum pressekræft: 400 kN
Arbejdsområde: 880 x 1250 mm
Maksimum slag pr minut: 40 slag pr minut
Maksimum godstykkelse: 4 mm

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77