Robotbukning

Vi har mulighed for at vælge at bruge robotter i vores produktion til bukning af dit produkt. Dette gør vi primært inden for større serier, da større mængder emner typisk kan produceres hurtigere og mere effektivt med robot end ved manuel bukning. Desuden giver robotbukning en yderst ensartet proces, så alle emner i serien bliver helt ens.

En veludført proces ved robotbukning kræver de rette robotter og en helt korrekt indstilling af dem. Det har vi altid fokus på, så vi kan sikre dig produkter af den højeste kvalitet. Derfor sikrer vi både løbende teknologisk udvikling, samt at vores medarbejdere er højt kvalificeret inden for indstilling og programmering af robotter og kantpressere.

Vores bukkecelle er en kombination af en Hämmerle-kantpresse, der er den bedste kantpresse på sit felt, og en 135 kg ABB-produktionsrobot. Kombinationen af Hämmerlens høje gentagelsesnøjagtighed og ABB-robottens positioneringspræcision gør, at dine emner bliver produceret med stor ensartethed samt et højt output – og dette tilmed med lave enhedsomkostninger.

Vi vil meget gerne rådgive dig omkring den optimale løsning inden for robotbukning til dit produkt. Kontakt gerne en af vores kompetente medarbejdere for at høre nærmere.

Du er også velkommen til at læse mere om vores andre effektive bukkemetoder excenterbukning og kantbukning.

Maskinliste

Hos Hosta Industries har vi én robotbukningscelle til rådighed. Den består af:

Bystronic Hämmerle 3P 150
Maksimum bukkelængde: 3100 mm
Tonnage: 1500 kN
Maksimum slaglængde: 400 mm

ABB IRB 6400
Håndteringskapacitet: 135 kg (90 kg uden værktøj).

Vores bukkecelle har følgende egenskaber:

  • En konstant fordeling af bukkekræfterne med perfekt sikkerhed for ensartethed og hurtige gennemløbstider.
  • Ekstremt fleksibel, effektiv og økonomisk takket være et slankt værktøjssystem og generøse, frie arbejdsområder.
  • Takket være den omfattende database med materialer, værktøjer og tilbehør, behandler maskinen komplekse programmer med et enkelt tryk.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77