Rørbukning

Rørbukning med vores nye, avancerede 3D-rørbukker giver dig som kunde helt nye muligheder, hvad angår formgivning og design! Hosta Industries har mange års erfaring med rørbearbejdning, og nu mestrer vi også avanceret rørbukning.

Vores hydrauliske, fem-aksede, CNC-styrede 3D-rørbukker er en meget effektiv maskine, der forarbejder både sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing i dimensioner fra Ø15 til Ø55 mm. 3D-rørbukningen foretages i både simple og komplekse rør med høje krav til finish og i både små og store seriestørrelser.

Vi kan desuden simulere bukkeprocessen på avanceret software, så vi er sikre på at opfylde dine ønsker og behov til fulde, og vores høje grad af automatisering bevirker, at vi kan levere til konkurrencedygtige priser.

Har du et ønske, der rækker ud over vores standardmatricer, har vi vores egen konstruktions- og værktøjsafdeling, hvor vi selv udvikler og fremstiller bukkematricer. Vi kan altså indgå som sparringspartner i kundens projekt lige fra idéfasen – og hurtigt fremstille de nødvendige værktøjer.

Hvis du er interesseret i andre typer af rørbearbejdning, kan du læse om laserskæring af rør.

Maskinliste

Vores rørbukker er af typen Crippa 1055E

Bukkeretning:  Højre og venstre

Materialetyper: Sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing

Maks. rør diameter: Ø55×2,5mm

Maks. bukkeradius: 250mm

Rørlængde: 2000/2400mm

Crippa 1055E er en fuldelektronisk CNC rørbukker, som er garant for høj kvalitet med energibesparelse og hurtigere opsætning og opstartstid. Herved kan vi sørge for at dit produkt bliver så konkurrencedygtigt som overhovedet muligt. Med Crippa 1055E er det muligt at gennemføre bukkeprocessen automatisk, så man undgår at lave manuelle indgreb. På denne måde bliver det altid en ensartet høj kvalitet med minimal risiko for fejl.

Bliv kontaktet Vi kontakter dig, når du har tid. Skriv dine oplysninger her. Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77