Montage

Mange virksomheder vælger at outsource montageopgaven, og vi forstår vigtigheden af, at du som kunde har en troværdig samarbejdspartner med hurtige gennemløbstider og fokus på detaljen.

Hos Hosta Industries tilbyder vi montage på flere niveauer med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og ordentlighed i alle faser af processen. Vi udfører både montage af enkeltdele eller montage med flere elementer.

Vores dygtige og erfarne montører kender de forskellige materialetyper, og ved, hvordan de behandles bedst muligt. Vi er derfor i stand til at håndtere montage i høj kvalitet ud fra meget differentierede kundespecifikationer – uanset om det er simple eller avancerede løsninger.

Håndteringen af indkøbene til processen tager vi os også meget gerne af. Beskriv gerne din montageopgave, så står vi til rådighed for rådgivning og optimering af din proces på baggrund af de behov, du har.

Du kan trygt overlade montagedelen til os og få en sikker og pålidelig montage – hver gang.

Vores montører har den nødvendige erfaring, viden og knowhow inden for montage af alt fra små til store produkter, som kræver større præcision. Vi er professionelle og fokuserede på opgaven med fokus på kvalitet gennem alle processer – og vi går højt op i at opretholde en konsekvent høj standard, lige fra produktudvikling og produktion til montagedelen. Derfor kan du altid regne med at få et produkt i høj kvalitet.

Vores medarbejdere er vant til at arbejde selvstændigt samt arbejde i større teams, så uanset hvilken montageopgave, du måtte have, kan du altid få den nødvendige hjælp hos Hosta Industries.

Efter montagen foretager vi gerne pakning af produkterne og levering på kundens site.

Undersøg også gerne mulighederne for kundespecifikke pakninger, eller kontakt os for at høre nærmere.

Montering - Hosta Industries A/S

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77