Bukning

At bukke i faste værktøjer, både manuelt og med robot, er en yderst konkurrencedygtig proces, idet man her kan udføre flere buk på én gang. Hos Hosta Industries har vi mulighed for at opbygge bukkeværktøjer i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris og dermed sikre, at dine emner bliver produceret med den lavest mulige enhedsomkostning.

Vi råder over en bred pallette af bukkemaskiner med forskellige styrker, og er i stand til at bukke i de gængse materialer som sort stål, aluminium og rustfrit stål. Alt efter emnets udformning, kompleksitet og det ønskede output, er vores personale trænet i at vælge den helt rigtige bukkeproces til netop dine emner.

Kontakt os gerne, så finder vi i samarbejde den helt rette fremstillingsproces til dine emner.

Kantbukning udføres ved, at pladen, der ønskes bukket, placeres mellem de to værktøjer og bukkes med et stort tryk. Vi kan udføre denne proces med høj kvalitet i både små og store serier. Vi opnår med vores kantbukkere ekstrem præcision og ensartethed. Derfor er kantbukning en af de bedste bukkemetoder til dine emner.

Læs mere om kantbukning

Ved robotbukning opnås der stor ensartethed, lave enhedsomkostninger og høje output. Vores bukkecelle, med en Hämmerle-kantpresse, er en af grundene til, at disse fordele kan opnås.

Læs mere om robotbukning

Excenterbukning udmærker sig ved en meget lav maskinomkostning, og samtidig opnår du højt output og stor ensartethed, da der benyttes faste værktøjer i processen. Vi har ligeledes mulighed for at producere med lave lønomkostninger, idet der er tale om en automatiseret robotløsning ved en presse (Universal Robots).

Læs mere om excenterbukning

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77