Automatiseret stansning

Hosta Industries står for leveringssikkerhed, kvalitet, konkurrencedygtige priser og 40 års knowhow med stansning. Derfor tilbyder vi også to muligheder for automatiseret stansning. Begge processer kræver en relativ stor volumen og en lidt længere tidshorisont end eksempelvis laserskæring og revolverstansning.

Vores første metode er en 400-ton presse med automatisk fremføring. Her investerer man som kunde i et følgesnitsværktøj, der monteres i pressen. Materialerne fødes automatisk fra en coil (materialerulle), og processen kan køre ubemandet med et meget højt output. Der er i denne proces også mulighed for yderligere bearbejdning i materialet, så man kan få et færdigt emne ud af en fuldautomatisk proces.

Hos Hosta Industries opbygger og konstruerer vi selv både simple og komplicerede snit- og stanseværktøj i høj kvalitet til denne stansemetode, hvilket giver dig som kunde en totalløsning fra én og samme underleverandør. Det er medvirkende til at give hurtigere gennemløbstider fra ordrer til igangsat produktion.

Vores anden metode inden for automatiseret stansning er en traditionel excenterstanser med en påbygget robot fra Universal Robots. Denne løsning udmærker sig ved at automatisere en ensartet bevægelse. Hvis der er behov for ekstra bearbejdning efter eksempelvis laserskæring eller automatiseret stansning, har vi mulighed for at indstille maskinen til det.

Vi finder udvikling og investering i vores maskinpark meget vigtig, således at vi teknologisk set ligger højt i branchen. Det er medvirkende til, at vores kunder får konkurrencedygtige produkter i forhold til både kvalitet og omkostninger.

Vores erfarne hold står klar til at forvandle dine idéer til fysiske enheder efter dine behov – så tag os med på råd, så finder vi løsningen sammen.

Vi tilbyder i forbindelse med stansning også excenterstansning og revolverstansning.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77