Excenterstansning

Hos Hosta Industries er vi specialister i excenterstansning. Skal du bruge en serie af ensartede emner til en konkurrencedygtig pris, kan excenterstansning være løsningen for dig.

Excenterstansning, eller stansning med manuel fremføring, giver god mulighed for et højt output og lave enhedsomkostninger. Mulighederne er stort set de samme som med automatisk fremføring, og ved hjælp af et følgesnitsværktøj kan flere processer indbygges. Ved excenterstansning med manuel fremføring er der typisk tale om mindre volumen på enten emner eller materialeforbrug, ligesom værktøjsinvesteringerne er lavere.

Vi har en lang erfaring med stansning og fremstilling af følgesnitsværktøjer og er derfor kompetente til at rådgive dig omkring den helt rette løsning til netop dit produkt. Vi tilrettelægger processen på baggrund af dit behov og ønsker, så produktionen af dit emne både økonomisk og kvalitetsmæssigt giver mest mening og værdi.

Undersøg også mulighederne for automatiseret stansning og revolverstansning.

Excenterstansning er en rigtig god bearbejdningsmetode, hvis der er behov for avancerede hulmønstre, prægninger eller opgravninger. Stansemetoden er også særlig egnet til emner af meget avanceret karakter, fordi de faste værktøjer, der konstruereres til processen, sikrer et perfekt resultat i enhver stansning. Metoden kan endvidere gøre det meget nemt for den efterfølgende montage, da man her kan overholde selv de mindste tolerancer.

Manuel stansning - Hosta Industries A/S

Maskinliste

Vores excenterstansere er blandt andet af typen LE-250-C.

Maksimum pressekræft: 250 kN
Arbejdsområde: 1220 x 805 mm
Maksimum slag pr minut: 45 slag pr minut
Maksimum godstykkelse: 8 mm

 

Vi sørger altid for, at vores maskinpark er vedligeholdt og består af de bedste og mest effektive maskiner, så vi kan være med til at give vores kunder et konkurrencedygtigt produkt – som de kan være stolte af.

 

 

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77