Svejsning af aluminium

Vi ved, at aluminiumsvejsning kræver stor ekspertise og knowhow for at opnå et kvalitetsmæssigt og visuelt tilfredsstillende resultat. Vi har medarbejdere, som gennem årene har oparbejdet stor erfaring med svejsning af aluminium, og vi har derfor mulighed for at rådgive dig ud fra de bedste forudsætninger. Uanset hvilke kundespecifikke krav, vi møder, står vi klar til at udføre et godt stykke arbejde i høj kvalitet.

For at levere et tilfredsstillende produkt til dig som kunde har vi konstant fokus på korrekt håndtering og høj kvalitetsmæssig svejsning af emnerne.

Vores medarbejdere har certifikat inden for de gængse svejsetyper, hvilket er med til at sikre en sikker og holdbar svejsning af dine emner.

Inden for svejsning af aluminium har Hosta Industries muligheder for MIG/MAG-svejsning og TIG-svejsning. Tag gerne kontakt til os for at høre nærmere om hvilken metode, der passer bedst til dit produkt.

Du kan også læse mere om mulighederne for svejsning i rustfrit stål og sort stål.

MIG/MAG-svejsning bliver normalt også kaldt CO2-svejsning og er en af de mest normale svejsemetoder inden for jern- og metalindustrien.

MIG/MAG-svejsning er svejsemetoder med inaktiv gas og aktiv gas. Det er gassen, som bruges til beskyttelse under svejsningen, der afgør hvilken betegnelse, der benyttes. Under svejsningen tilsættes løbende en tråd, som er med til at smelte materialerne sammen.

MIG-svejsning er typisk anvendt ved rustfrit stål, aluminium og andre metaller, som kræver en inaktiv gasform, hvor MAG-svejsning bruges i stålmaterialer med CO2. Hosta Industries kan svejse i alle svejsbare materialer med MIG/MAG-svejsning.

 

TIG-svejsning, også kaldet Tungsten Inert Gas, benyttes i mange sammenhænge ved forskellige former for tynde materialer. Det er en svejsemetode, som er utrolig effektiv og fleksibel.

Denne type svejsning er kendetegnet ved stor præcision og bevirker en ensartet høj kvalitet, da sprøjt ved svejsningen næsten – eller slet ikke – fremkommer, og svejsningen fremstår mindre.

Ved TIG-svejsning har vi mulighed for at svejse med eller uden svejsetråd.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77