Overfladebehandling

Hosta Industries arbejder sammen med Danmarks førende inden for overfladebehandling. Derved kan vi sikre, at du får leveret det færdige produkt klar til montage eller pakket og klar til slutbrugeren.

Vi er totalleverandør og påtager os ansvaret for samtlige processer frem til det færdige resultat.

Hosta Industries har som totalleverandør et tæt samarbejde med dig som kunde, og som manufacturing partner vil vi allerede i udviklingsfasen rådgive omkring overfladebehandlingen. Vi og vores samarbejdspartnere arbejder altid med nyeste teknologi og maskinpark.

Vi har den nødvendige ekspertise til at styre logistikken, og er derfor kvalificeret til at påtage os outsourcede opgaver.

Har du derfor et emne, der skal overfladebehandles efter endt produktion, sørger vi for det. Din proces bliver optimeret, fordi vi kan håndtere hele processen, og du ikke behøver flere leverandører.

Kontakt os og hør hvordan vi kan være med til at optimere processen og udføre opgaven.

Hosta Industries samarbejder bl.a. med

  • Scan-Lak
  • 3N Lakering
  • VILAK
  • Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S
  • DOT
  • Dansk Anodiserings Industri A/S
  • HAI

Elektrogalvanisering med efterfølgende chromatering/passivering er først og fremmest korrosionsbeskyttelse. Elektrogalvanisering benyttes primært til udendørs konstruktioner bl.a. inden for byggeindustrien, landbruget, maskinindustrien, bilindustrien, møbelindustrien og elektronikindustrien.

Læs mere om elektrogalvanisering

Overfladebehandling med pulver betragtes som enestående i en lang række applikationer og som et konkurrencedygtigt alternativ til emner, hvor der stilles særlige krav til f.eks. slag- og ridsefasthed eller korrosionsbeskyttelse.

Læs mere om pulverlakering

Forchromning er en overfladebehandlingsproces, hvor metalemner påføres en metallisk overfladebelægning af først nikkel og dernæst chrom. Herved yder forchromning korrosionsbeskyttelse og gør samtidig emnets overflade blank og dekorativ. Forchromning anvendes bl.a. i møbelindustrien og elektronikindustrien.

Læs mere om forchromning

Varmforzinkning er den mest effektive form for korrosionsbeskyttelse. Varmforzinket stål kræver ingen vedligeholdelse og legeringen er så stærk, at en varmforzinket stålkonstruktion kan transporteres og håndteres uden at zinken beskadiges. Varmforzinkning benyttes primært til udendørs konstruktioner. Det benyttes ofte til beslag, bygningsstål, altaner og trapper.

Læs mere om varmforzinkning

Anodisering bruges almindeligvis til aluminiumsemner. Anodisering forstærker aluminiums korrosionsbestandighed og lysægthed. Anodisering åbner ligeledes op for et væld af indfarvnings- og anvendelsesmuligheder.

Læs mere om anodisering

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77